bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,707.87 0.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,230.99 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 609.58 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 158.88 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551023 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503021 2.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161161 0.34%

Mike Novogratz’dan Bitcoin (BTC) Tahmini

mike novogratzdan bitcoin btc tahminiasd

Kısa süre önce halka açık kripto para birimi şirketi Galaxy Digital ikinci çeyrekte 554,7 milyon dolar net zarar bildirmişti. Bunun üzerine Galaxy Digital’in kurucusu ve milyarder kripto para yatırımcısı Mike Novogratz lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Mike Novogratz, Bitcoin için Yorum Yaptı

Galaxy Digital’in kurucusu ve milyarder kripto para yatırımcısı Mike Novogratz, Bitcoin’in (BTC) fiyatındaki son yükselişin ardından bir süre daha bu şekilde hareket etmesini beklediğini söyleyerek daha fazla yükseliş olmayacağını belirtti.

mike novogratzdan bitcoin btc tahminisd

Mike Novogratz, Bitcoin’in ilerleyen dönemlerde 30.000 dolar seviyesini geri kazanma ihtimalinin düşük olduğuna inanıyor. Aynı zamanda Novogratz, kimsenin geri adım attığını görmediğini iddia ediyor. Bu da Bitcoin fiyatının yakın gelecekte önemli ölçüde düşmesinin muhtemel olmadığı anlamına geliyor.

Mike McGlone, kısa süre önce en büyük kripto para biriminin bu seviyeye ulaşmasının sadece bir an meselesi olduğunu iddia ederek 100.000 dolarlık fiyat tahmininde bulundu.

Son olarak haberin yazımı esnasında lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinGecko verilerine göre; 23.743 dolardan işlem görüyor.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala