bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,896.00 7.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,655.73 19.68%
bnb
BNB (BNB) $ 597.18 4.47%
solana
Solana (SOL) $ 184.37 9.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534623 5.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.498391 7.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16185 8.90%

‘MicroStrategy hisselerinde kâr almanın vakti geldi’

MicroStrategy Bitcoin Lightning Network Alt Yapisi Kuruyor

Merkeziyetsiz finans analiz firması 10x’in son araştırma notuna göre MicroStrategy (MSTR) hisseleri yüzde 26 oranında aşırı değerlendi. Bu yılki Bitcoin (BTC) yükselişini öngören Markus Thielen liderliğindeki 10x Research, sonucu değerlendirmeye sunarken analize dair detayları da paylaştı.

Analizde MSTR, bağımlı değişken; Bitcoin (BTC) spot fiyatı, bağımsız değişken olarak alındı. 10x, “Regresyon modelinin gösterdiği gibi, MicroStrategy yüzde 26 aşırı değerli” derken hissenin mevcut BTC’nin fiyatlarına göre yüzde 20’lik bir düşmenin eşiğinde olduğunu söyledi. 10x, “Kâr almanın zamanı geldi” dedi.

Araştırma firmasından Michael Saylor’u kızdıracak tahmin

MSTR hisseleri bu yıl dört kattan fazla artarak 25 ayın en yüksek seviyesi olan 673 dolara ulaşarak 2023’ün kriptoyla ilgili en iyi performans gösteren hisse senetlerinden biri haline geldi.

Piyasa değerine göre lider kripto para birimi olan Bitcoin, bu yıl yüzde 160 oranında değer kazanırken, fiyatlar yalnızca bu çeyrekte yüzde 60 oranında artış gösterdi; bu da esas olarak spot ETF haberlerinin etkisiyle oldu.

Michael Saylor

Analize göre, BTC’nin fiyatı arttıkça MSTR’nin piyasa değeri de artıyor. Fakat modelleme MSTR’deki değişimin yüzde 80’inin BTC fiyatıyla açıklanabileceğini gösteriyor. Buna göre de en az yüzde 20 oranında aşırı değerlenme söz konusu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala