bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Microsoft’un Yatırım Kolundan Space and Time’a Yatırım

Microsoftun Yatirim Kolundan Space and Timea Yatirim

Blockchain, kripto ve teknoloji: Günümüzde yatırımcıların odak noktası hâline gelen bu üç sektör, hızla büyümeye devam ediyor. Bazı şirketler ise bu üç sektörün oluşturduğu Venn şemasının tam ortasında yer alıyor. Yatırımcıların bu şirketlere yaklaşımını ise tahmin etmek zor değil. Bu alanda yer alan ve merkeziyetsiz bir veri platformu olarak karşımıza çıkan Space and Time, 20 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Microsoftun Yatirim Kolundan Space and Timea Yatirim

Microsoft’un Yatırım Kolundan Space and Time’a 20 Milyon Dolar Yatırım

Blockchain teknolojisinin günden güne yaygınlaşması ile birlikte yeni nesil çözümlerde etkisini görmeye devam ediyoruz. Hemen hemen her alanda kendisine yer bulan Web3 ve Blockchain felsefesi, birçok şirketin ana mottosu olmuş durumda. Space and Time adlı proje ise merkeziyetsiz bir akıllı sözleşme ve veri platformu olarak karşımıza çıkıyor. Proje; Avalanhe, Polygon ve Samsung Next gibi şirketlerin de katılım sağladığı başarılı bir yatırım turu geçirdi. Girişim, Microsoft‘un yatırım kolu M12‘nin yönettiği turda 20 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Konu hakkında konuşan Space and Time’ın kurucu ortağı ve CEO’su Nate Holiday, şu ifadelere yer verdi:

“Asıl amacımız, günümüz akıllı sözleşmelerini daha akıllı hâle getirmek ve bu sözleşmeler aracılığı ile iş mantığının kullanım alanlarını genişletmek. Bu gelişimler ile birlikte akıllı sözleşmeler ile geliştirilmiş otomasyon yoluyla işlerin daha da gelişeceği bir dünya görüyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala