bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,192.93 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.91 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 548.65 3.20%
solana
Solana (SOL) $ 139.00 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500598 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451267 0.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149526 0.34%

Microsoft, Palm NFT Studio’ya 27 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

microsoft palm nft studioya 27 milyon dolarlik yatirim yapti

Kripto girişimi Palm NFT Studio, Microsoft’un girişim fonu M12 tarafından yönetilen ve Griffin Gaming Partners, RRE, Third Kind Venture Capital, Sfermion, the LAO, Warner’ın dahil olduğu yatırım turundan, 27 milyon dolar topladığını açıkladı.

Şirket yapılan basın açıklamasında, sadece başlangıç belirtilen fonun, eğlence, güzel sanatlar, oyun ve yaratıcı kültür genelinde hizmetlere odaklanmak üzere kullanılacağını belirtti.

Palm NFT Studio’nun, ConsenSys kurucusu ve Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin tarafından kurulduğunu belirtelim.

microsoft palm nft studioya 27 milyon dolarlik yatirim yapti 1

Microsoft’tan Palm NFT Studio’ya Milyon Dolarlık Yatırım

Stüdyo, filmler, oyunlar, müzik ve sanatta mevcut ve gelecekteki sektörlere NFT katmanları oluşturmak isteyen markalar, telif sahipleri ve içerik oluşturucular için özel bir platformun üzerinde özel olarak hazırlanmış stratejik, yaratıcı ve teknik hizmetler sunmayı hedefliyor.

Palm NFT Studio’nun Kurucu Ortağı ve CEO’su Dan Heyman fon yatırımı sonrası şu açıklamalarda bulundu:

“Üç yıl içinde çoğu NFT ücretsiz olarak verilecek. Özel koleksiyonlar olarak NFT’lerden kitlesel topluluk katılımına doğru bir kayma göreceğiz ve Palm NFT Studio bu evrime öncülük ediyor. Milyonlarca NFT’yi yardımcı botla basan programlar öngörüyoruz; toplulukları birbirine bağlayan, etkileşimi artıran ve gerçek hayranları ödüllendiren sosyal nesneler yaratacağız.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala