bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,826.83 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,942.93 0.31%
bnb
BNB (BNB) $ 592.17 0.53%
solana
Solana (SOL) $ 147.32 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50428 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436838 0.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148114 5.13%

Michael Saylor’dan BTC sinyali: Sonsuza kadar satın alacağım

Michael Saylor BTC

190.000 BTC (9,82 milyar dolar) tutan MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, şirketin BTC satmayacağını açıkladı. Saylor, BTC satın almaya devam edeceğinin de sinyalini verdi.

MicroStrategy’nin yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, şirketin Bitcoin (BTC) yatırımlarına değindi. Saylor, bir kez daha maksimalistliğini konuşturdu.

MicroStrategy, şimdiye kadar toplam 190 bin BTC biriktirdi. Şirket, bu BTC’lerden 4 milyar dolara yakın realize edilmemiş kâr elde etti.

MicroStrategy’nin BTC yatırımından elde ettiği kâr yatırımcıları tedirgin etti. Saylor, yaptığı açıklamalar ile tedirginliği ortadan kaldırdı. MicroStrategy, 190.000 BTC’den bir tane bile satmayı düşünmüyor.

saylor btc

Michael Saylor’dan net cevap: BTC satmayacağım

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), ABD’de kurumsalların radarına girmiş durumda. Spot Bitcoin ETF’leriyle birlikte yoğun para girişinin yaşandığı BTC’de, kurumsal talep de artış gösteriyor.

Bitcoin’e en fazla yatırım yapan şirketlerden birisi olan MicroStaretgy, elinde tuttuğu 190.000 BTC’nin bir tanesinden bile vazgeçmiyor.

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, kripto para piyasasının gidişatına ve BTC’ye yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Saylor, sermayenin S&P 500 ve gayrimenkul gibi varlık sınıflarından Bitcoin’e akmaya devam edeceğine inandıklarını söyledi. Konuyla ilgili düşüncesini paylaşan Saylor, “Bitcoin teknik olarak bu varlık sınıflarından üstün. Durum böyle olunca, kaybedenleri satın almak için kazananı satmanın hiçbir anlamı yok.” dedi.

Bloomberg’e konuşan Saylor, şirketinin BTC satın almaya devam edeceğini aktardı. Saylor ayrıca, MicroStrategy’nin BTC yatırımından 4 milyar dolar realize edilmemiş getiri elde etmesine rağmen satış yapmayacağını ifade etti.

Diğer taraftan MicroStrategy, ABD’de Bitcoin satın almaya başlayan ilk halka açık şirket oldu. MicroStrategy’nin Bitcoin vizyonu, kurumsal ilgiye de katkı sağladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala