bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,781.89 2.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,207.33 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 600.20 3.31%
solana
Solana (SOL) $ 156.48 4.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.560634 6.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.522159 3.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161577 1.39%

MEXC Pioneer, Metaverse Alliance ile Metathon’u Duyurdu (Sponsorlu)

mexc pioneer metaverse alliance ile metathonu duyurdu sponsorlu

Son zamanlarda dijital varlıklara olan ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bunun yanında NFT‘ler de popüler hale gelmeye başladı. Ayrıca DeFi kullanımı artış da gösterdi. MEXC Global de bu yeni projeleri teşvik etmek, sanatçıların ve girişimcilerin projelerinin gelişimini desteklemek için MEXC Pioneer’ı geliştirdi.

MEXC Pioneer “Metathon” için Metaverse Alliance ile Ortaklık Kuruyor

Metaverse Alliance, ekiplerin metaverse’de projeler oluşturmak için bir araya geleceği bir hackathon etkinliği olan Metathon‘u duyurdu. Etkinlik, 50 milyon doların üzerinde ödülle, ilgili geliştiricilerin fikirlerini gerçeğe dönüştürmeleri için bir fırsat yaratıyor. Metathon’un odak noktası; bu yaratıcıların metaverse’ü bir sonraki seviyeye taşıyacak projeler oluşturmalarını sağlamak.

mexc pioneer metaverse alliance ile metathonu duyurdu sponsorlu 1

Polygon, Avalanche, Republic ve MEXC Pioneer gibi birden fazla ortakla birlikte etkinlik, gelecek vadeden içerik oluşturucular için umut verici bir platform sağlayacak.

Ayrıca MEXC Pioneer, genişleyen metaverse pazarından yararlanmak için geliştirildi. Bunu yaparken MEXC Pioneer, kendi metaverse projelerini başlatmaya çalışanlar için finansman bulvarlarının eksikliğinin üstesinden gelmeye yardımcı olacak. Bu, geçmişte metaverse projelerinin geliştirilmesini engellemiş olan bir zorluktu.

Bunun yanında platforma, NFT‘ler, DeFi ve merkezi olmayan oyunlar, kripto dünyasındaki tüm yoğun büyüme alanları ve metaverse alanına yatırım yapmak için 100 milyon doları aşan bir fon ayrıldı.

Ayrıca MEXC Pioneer; sadece bu projelere yatırım yapmakla kalmayacak, onların arkasındaki destek kolu da olacak. Yeni kurucuların projelerini ilerletmelerine yardımcı olmak için finansal desteğin yanı sıra teknik destek de sağlayacak.

MEXC’nin Kurucusu Pioneer Katherine Deng bir röportajında şu açıklamaları yaptı:

Merkezi olmayan teknolojinin bu olağanüstü büyüme çağında, yenilikçi geliştirme ekiplerini ve projelerini desteklemek ve fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olmak için bir araya getirdiğimiz tüm kaynaklarımızla başarılı bir platform oluşturmak istiyoruz.

The Metaverse Alliance ve MEXC Pioneer arasındaki ortaklık, her iki projenin de metaverse’i bir sonraki seviyeye taşıma amacıyla geliştirilmiş bir hareket. Metathon’un meta veri tabanına gelebilecek bazı büyük projelerle sonuçlanması bekleniyor ve MEXC Pioneer’ın mali desteği kesinlikle bu projelerin çoğu için bir büyük bir öneme sahip olacak.

Proje hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayıp web sitesine gidebilir ya da MEXC Global’i Twitter ve Telegram‘da takip edebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala