bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

MetaWeb Ventures, Blockchain’e 30 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

metaweb ventures blockchaine 30 milyon dolarlik yatirim yapti

Blockchain teknolojisi, kripto para sektörüyle birlikte gelişiyor. Geleceğin teknolojisi olarak görülen ve gelişimini sürdürmeye devam eden Blockchain alanına yapılan yatırımlar da artıyor. Birçok şirket, Blockchain teknolojisiyle ilgili gelecek fırsatları yakalamak adına bu alanda çalışmalar yapıyor. Risk sermayesi şirketi MetaWeb Ventures de bunlardan biri. MetaWeb Ventures, Blockchain’e yatırım yaptığını duyurdu.

MetaWeb Ventures’ten Blockchain’e 30 Milyon Dolarlık Yatırım

Risk sermayesi şirketi MetaWeb Ventures, Blockchain teknolojisine 30 milyon dolarlık yatırım yaptığını duyurdu. Şirket, öncelikle merkeziyetsiz finansa (DeFi), oyuna ve merkeziyetsiz özerk kuruluşlara (DAO) yatırım yapmayı hedeflediğini söyledi.

metaweb ventures blockchaine 30 milyon dolarlik yatirim yapti

Son birkaç aydır MetaWeb, merkeziyetsiz borsa Orderly Network de olmak üzere 30’dan fazla girişime yatırım yaptığını açıkladı.

MetaWeb ortağı Dani Osorio, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Özünde MetaWeb benzersizdir, bunu kaçırmak istemiyoruz ve erken projelere doğrudan yatırım yapıyoruz. 

Ayrıca MetaWeb Ventures, Near Protocol için bir ekosistem fonu olarak kurulmuştu. Near, Ethereum’a daha yüksek hız ve daha düşük işlem maliyetleri ile rakip olmayı hedefliyor.

Şirket Ethereum, Aurora ve Cosmos olmak üzere diğer ağlardaki uygulamalara yatırım yaparak, yetki alanını Near’ın ötesine genişletti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala