bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,270.95 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.47 0.96%
bnb
BNB (BNB) $ 538.76 3.57%
solana
Solana (SOL) $ 135.18 2.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497256 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457484 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154973 2.28%

Metaverse’e Girmek Çok Değişik Bir Deneyim | Metaverse Evreninde Oyun

Melis Hazal Karagöz ve Ozan Sihay ile birlikte kendi metaverse evrenimize girip giyilebilir teknolojiler, artırılmış gerçeklik, VR, sanal gerçeklik, Metaverse’ün geleceği ve Metaverse arsaları ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Ayrıca Metaverse oyunu oynayarak yükseklik korkularımızı test ettik.

Metaverse Evreninde Oyun

Melis Hazal Karagöz programın başında Ozan Sihay‘ın teknoloji ile olan ilgisinden bahsetti. Melis Hazal Karagöz, Ozan Sihay’a “Metaverse teknolojisi hakkında ne düşünüyorsun?” şeklinde bir soru yöneltti:

Ozan Sihay, Melis Hazal Karagöz’ün sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Metaverse kavramının daha çok başındayız bence. Hatta önümüzde baya bir zaman olduğunu düşünüyorum. Tabii ki bu kavramın tam oturması için böyle düşünüyorum. Ayrıca söyleyeceklerim tabii ki benim şahsi fikrim. Bu durum biraz cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlarına benziyor. Aslında bakarsak şu anda da öyle bir durumdayız.

Ozan Sihay konuşmasında ayrıca şu noktaya dikkat çekti:

Bunun yanında metaverse kavramını tam olarak benimsemek isteyen herkes öncelikle VR gözlük ve eldiven sahibi olmalı. Yani aslında daha çok bu gözlük ve eldivenlerin daha günlük hayata entegre olacak şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.



Önceki Sonraki

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala