bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Metaverse Platformu Zepeto, Telekom Devi True ile Ortaklık Kurdu 

metaverse platformu zepeto telekom devi true ile ortaklik kurdu

Metaverse‘ün gelişmesiyle birlikte bu alanda çalışan şirketlerin sayısı da artmaya başladı. Metaverse platformları bu alanda yeni bir iş kolu oluşturdu. Bunun yanı sıra Güney Kore merkezli metaverse platformu Zepeto, Tayland’ın metaverse ekosistemini büyütmek için telekomünikasyon ve dijital hizmet sağlayıcısı True Corporation ile bir anlaşma imzaladı.

Zepeto, Tayland Merkezli Telekom Devi True ile Anlaşma Sağladı

Güney Kore merkezli metaverse platformu Zepeto, Taylandlı telekomünikasyon devi True Corporation ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Zepeto’yu bir platform olarak kullanan True, Tayland’ın metaverse içerikleri oluşturmadaki gücünü destekleyeceğini açıkladı. Zepeto geleceğe yönelik, çevrimiçi-çevrimdışı bir deneyim sağlayacak.

Zepeto, Tayland’daki platformunda milyonlarca kullanıcısı ve yaklaşık 500.000 içerik oluşturucusu olduğunu bildiriyor.

metaverse platformu zepeto telekom devi true ile ortaklik kurdu

Ayrıca Zepeto, K-pop müzik grubu Blackpink ile iş birliği yaptığını da aktardı. Zepeto, bunun, Tayland’daki popülaritesinin artmasına yardımcı olduğunu açıklıyor.

Güney Koreli internet devi Naver’in bir yan kuruluşu olan Naver Z, kısa süre önce aylık ortalama 20 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu açıkladı ve kullanıcıların yüzde 95’inden fazlasının Y kuşağından olduğu belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala