bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,136.65 0.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.44 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 594.08 1.28%
solana
Solana (SOL) $ 147.36 0.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518103 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457956 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149274 0.37%

Metaverse Nedir? Metaverse Sizler İçin Ne İfade Ediyor?

Bu hafta BTCHaber TV olarak Bakırköy’de insanlara; metaverse sizin için ne anlam ifade ediyor diye soru yönelttik.

Metaverse Nedir?

Videomuzda insanlara metaverse sizce nedir diye soru yöneltildi. Genel olarak verilen cevap geleceğin sanal dünyası oldu. Soru yöneltilen bir kişi metaverse ile ilgili olarak şunları söyledi:

metaverse nedir metaverse sizler icin ne ifade ediyor 2

Bakılığı zaman metaverse kavramı geleceğin sanal dünyası diyebiliriz. Etrafımızda gördüğümüz toplantılar, eğitimler, mağazaların olabileceği sanal dünya olabilir.

Videomuzda bir başka kişi ise metaverse sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Üçüncü bir evren gibi tanımlanabilir aslında. Yani üzerinde arsalar alabileceğimiz veya her şeyi oradan temin edebileceğimiz üçüncü bir evren olarak düşünebiliriz. Ayrıca gelecekte web3 teknolojisi ve metaverse hayatımızda olacak. Bunun yanında bu sanal evreni çok iyi bir proje olarak düşünüyorum. En önemlisi geleceğe yatırım olarak görülüyor. Son olarak aldığım harçlıklar ile metaverse coinlerine yatırım yapmayı planlıyorum. Yatırım hedeflerim arasında bir internet sitesi açmak var. Bunun yanında metaverse ayak uydurmak için yazılım öğrenmeye başlayacağım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala