bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,149.72 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.25 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 606.58 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 157.04 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537556 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489308 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.07%

MetaMask’e Tron (TRX) Ağı Nasıl Eklenir?

metamask tron btch

MetaMask’e Tron (TRX) ağı eklenir mi? MetaMask, yalnızca Ethereum Sanal Makinesi ile uyumlu blockchain ağları eklenebildiğinden malesef MetaMask’e Tron ağını eklemek mümkün değil.

Bunun yerine, Tron kullanıcılarının TronLink gibi özel bir Tron Cüzdanı indirip kurmaları gerekiyor. TronLink, Tron blockchain’i için geliştirilen güvenli ve doğrudan erişim sağlayan web tabanlı bir cüzdan. Tıpkı MetaMask gibi Chrome, Firefox ve Brave’de bir tarayıcı uzantısı olarak veya iOS ve Android cihazlarda ise uygulama olarak indirilebilir.

En İyi Tron (TRX) MetaMask Alternatifleri

TronLink, Tron kullanıcıları için harika bir MetaMask alternatifi. TronLink, kullanıcıların Tron cüzdanlarına erişmelerine, TRX coin’lerini almalarına ve saklamalarına, ödeme göndermelerine, hesap bakiyelerini kontrol etmelerine ve daha fazlasına olanak tanır.

TronLink Nasıl Kurulur?

Bu yazımızda TronLink’i nasıl indireceğinizi ve kuracağınızı adım adım anlatacağız:

  1. İlk olarak TronLink uygulamasını Chrome Web Store, App Store veya Google Play’den indirin ve cihazınıza kurun.
  2. Kurulduktan sonra TronLink’i açın, “Create New Wallet”a tıklayın ve cüzdanınızı güvenli bir şifre ile oluşturun (şifrenizi güvenli bir yere not ettiğinizden emin olun!)
  3. Artık cüzdanınızı oluşturduğunuza göre, cüzdanınıza TRX aktarabilirsiniz.
  4. Fonları aldıktan sonra, Tron blockchain’inde kolaylıkla işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Tron ağının üzerine inşa edilen dApp’lere erişmek için TronLink’i de kullanabilirsiniz.

Tron (TRX) Token’lerini MetaMask’e Ekleyebilir miyim?

TRX ağını MetaMask cüzdanınıza ekleyemezsiniz. Ancak BNB Chain gibi desteklenen ağlarda köprülenmiş TRX token’lerini MetaMask cüzdanınızda tutabilirsiniz.

Coingecko’nun Tron BSC sayfasını ziyaret edin ve sağ üstteki ‘Info’ bölümünün hemen altında yer alan “Add to MetaMask” kısmından Tron’un BNB Smart Chain ağına köprülenmiş versiyonunu MetaMask’inize ekleyebilirsiniz.

Add Tron to MetaMask
CoinGecko aracılığıyla MetaMask’e Tron token’i ekleme

İşte hepsi bu kadar!

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala