bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,869.31 3.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.25 5.67%
bnb
BNB (BNB) $ 562.00 4.72%
solana
Solana (SOL) $ 127.98 6.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496408 3.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431688 5.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134158 6.06%

MetaMask’e Tether (USDT) Nasıl Eklenir?

taiko metamask

Bu yazımızda MetaMask’e Tether’i (USDT) eklemenin en kolay ve en güvenli yolunu göstereceğiz.

USDT MetaMask’e Nasıl Eklenir?

Tether (USDT) değeri ABD dolarına sabitlenmiş bir stabilcoin’dir. Tether (USDT), DeFi kullanıcılarının en çok tercih ettikleri varlıklardan biri.

Bu nedenle kullanıcılar MetaMask’e USDT’yi nasıl ekleyebileceklerini merak ediyor. Bu yazımızda MetaMask’e USDT’yi nasıl ekleyebileceğinizi görsellerle anlatacağız.

MetaMask uygulamasının cihazınızda kurulu olduğunu varsayalım. Eğer kurulu değilse buradaki bağlantıya tıklayarak MetaMask cüzdanınızı nasıl oluşturacağınızı dair hazırladığımız kapsamlı rehbere göz atabilirsiniz.

Aşağıdaki 4 adımı takip ederek MetaMask’e Tether’i kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

  1. Metamask hesabınıza giriş yapın.
  2. Cüzdanınızda oturum açtıktan sonra, sayfanın en alt kısmında yer alan “Import Tokens” butonuna tıklayın.
  3. ‘Import Tokens’ sayfasına yönlendirileceksiniz. Arama bölümüne ‘USDT’ yazın ve Tether USDT’yi (USDT) seçin.
  4. USDT’yi seçtikten sonra, Metamask cüzdanınıza eklemek için ‘Import Tokens’ seçeneğine tıklayın.

İşte hepsi bu kadar!

metamask tether usdt ekleme
MetaMask’e Tether (USDT) Nasıl Eklenir?

MetaMask’te USDT Tutmak Güvenli mi?

MetaMask cüzdanınızı ve cüzdanınızı kullandığınız cihazı korumak için gerekli önlemleri aldığınız sürece MetaMask’te Tether (USDT) güvenli bir şekilde saklanabilir. Bunun için MetaMask’i kullandığınız cihazı sürekli olarak güncel tutmanız, iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirmeniz, güçlü ve benzersiz bir şifre belirlemeniz gerekiyor. MetaMask’inizi kullanırken kimlik avı dolandırıcılıklarının farkında olun. Cüzdanınızı güvenilir olmayan sitelere bağlamayın.

Tether (USDT) Nedir?

Tether, ABD Dolarına sabitlenmiş bir kripto para birimidir. En popüler stabilcoin’lerden bir olan Tether, 2014 yılında Brock Pierce, Reeve Collins ve Craig Sellars tarafından geliştirildi. Tether (USDT), Ethereum, Avalanche, Solana, Tron, Fantom, Binance ve diğer birçok blockchain ağında kullanılabilir. ‍

Editörün Notu:

Sadece birkaç adımda MetaMask’e Tether’i (USDT) ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte Tether (USDT) ve diğer birçok coin’i MetaMask’te tutmak önemli sorumlulukları da beraberinde getiriyor. MetaMask cüzdanınızdaki varlıkları güvenli bir şekilde saklamak için gerekli önlemleri aldığınızdan emin olun.

Son olarak kaybetmeyi göze alabileceğinizden fazlasıyla kripto paralara yatırım yapmayın,

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala