bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,237.21 2.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.20 2.20%
bnb
BNB (BNB) $ 560.58 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 144.13 3.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513544 4.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482772 7.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156979 5.73%

MetaMask’e Shiba Inu (SHIB) Token Nasıl Eklenir?

metamask shibachain

Shiba Inu (SHIB) bir ERC-20 token’ı olduğu için Ethereum ağıyla uyumludur bu nedenle de MetaMask’e eklenebilir. Shiba Inu’yu (SHIB), MetaMask cüzdanınıza ekleyerek ShibaSwap gibi borsaları kullanabilir veya token’lerinizi stake ederek kazanç sağlayabilirsiniz.

Bu yazımızda Shiba Inu (SHIB) token’i MetaMask’e eklemenin en kolay yolunu göstereceğiz.

Shiba Inu (SHIB) MetaMask’e Nasıl Eklenir?

MetaMask uygulamasının cihazınızda kurulu olduğunu varsayalım. Eğer kurulu değilse buradaki bağlantıya tıklayarak MetaMask cüzdanınızı nasıl oluşturacağınızı dair hazırladığımız kapsamlı rehbere göz atabilirsiniz.

MetaMask’e Shiba Inu’yu eklemek için aşağıdaki 3 adımı takip edebilirsiniz:

  1. MetaMask cüzdanınıza giriş yapın.
  2. Cüzdan arayüzünüzün en alt kısmında yer alan ‘Import Tokens’ seçeneğine tıklayın ve doğrulanmış SHIB sözleşme adresini “Token Contract Adress” bölümüne yapıştırın.
  3. “Add Custom Token” butonuna tıkladığınızda Shiba Onu (SHIB) MetaMask’inize eklenmiş olacak.
metamaske Shiba Inu token nasil eklenir
MetaMask’e Shiba Inu Token Nasıl Eklenir?

Shiba Inu için Token Contract Adress bilgisini CoinGecko gibi sağlayıcılardan kolaylıkla edinebilirsiniz. Tek yapmanız gereken CoinGecko’da Shiba Inu sayfasına gitmek ve aşağıdaki görselde de gösterilen sayfanın sağ üst kısmında bulunan sözleşme adresini kopyalamak.

Doğrudan bu kısımdaki MetaMask simgesine tıklayarak Shiba Inu’yu otomatik olarak MetaMask’inize ekleyebilirsiniz.

Ekran Resmi 2023 03 10 15.50.12

İşte hepsi bu kadar!

Shiba Inu’yu (SHIB) MetaMask’e Ekleyerek Neler Yapılabilir?

Shiba Inu’nun (SHIB), Ethereum ağında kullanılabileceği en popüler DeFi uygulaması ShibaSwap’tır. Kullanıcılar ShibaSwap aracılığıyla SHIB token’lerini Shiba Inu ekosistemindeki UFO Gaming, Dogelon Mars, Ryoshis Vision ve diğer token’larla takas edebilir.

ShibaSwap kullanıcıları ayrıca işlem çiftlerine likidite sağlayarak BONE token ödülleri kazanabilir.

MetaMask cüzdanınıza ShibaChain ağını nasıl ekleyebileceğinizi merak ediyorsanız “MetaMask’e ShibaChain Nasıl Eklenir” başlıklı kapsamlı rehberimize göz atabilirsiniz.

Shiba Inu Nedir?

Shiba Inu, Ethereum ağı üzerinde geliştirilen en popüler merkezsiz memecoin projelerinden bir tanesi. Shiba Inu’nun platform token’ı SHIB başlangıçta Dogecoin (DOGE) sahiplerine airdrop yöntemiyle dağıtıldı. Söz konusu airdrop 2020 yılının Mayıs ile Haziran ayları arasında gerçekleştirildi ve Shiba Ina arzının yaklaşık %10’luk kısmı DOGE sahiplerine dağıtıldı.

Shiba Inu (SHIB) anonim geliştiricilerden oluşan bir ekibe sahip. “Dogecoin Katili” olarak adlandırılan Shiba Inu, adını Dogecoin’in de esinlendiği Shiba Inu cinsi köpek ırkından almaktadır. SHIB token ise, Shiba Inu ekosistemindeki uygulamalara güç sağlamak için kullanılıyor.

Shiba Inu Token Ekonomisi

Shiba Inu, Ağustos 2020’de oluşturulan bir kripto para birimidir. Ethereum blockchain’inde geliştirilen Shiba Inu’nun (SHIB) arzı 1 katrilyon token ile sınırlandırılmıştır. Sınırlı bir arza sahip olan Shiba Inu’nun arzı, token yakımlarıyla zaman zaman dolaşımdan kaldırılıyor. Token yakımlarının amacı Shiba Inu’nun (SHIB) değerinin zaman içerisinde artmasını sağlamaktır.

Editörün Notu:

Yukarıda yer verdiğimiz 3 adımı takip ederek Shiba Ina (SHIB) token’ı çok kolay bir şekilde MetaMask cüzdanınıza ekleyebilirsiniz. Shiba Inu’yu MetaMask cüzdanınıza ekledikten sonra ShibaSwap gibi Ethereum tabanlı popüler merkezsiz borsaları kullanmaya başlayabilir, likidite havuzlarına SHIB kilitleyebilir ve getiri kazanabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala