bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,342.78 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.17 2.63%
bnb
BNB (BNB) $ 611.76 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 157.05 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544531 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495935 3.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160921 1.86%

MetaMask’e Oasis Ağı Nasıl Eklenir?

metamask oasis btch

Eğer Oasis Network’ü MetaMask cüzdanınıza nasıl ekleyeceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sadece birkaç adımda MetaMask’e nasıl Oasis Network’ü ekleyebileceğinizi görsellerle anlatacağız.

Oasis Network MetaMask’e Nasıl Eklenir?

Oasis Emerald Mainnet, MetaMask’a eklenebilir. Çünkü Oasis Network, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu bir blockchain ağıdır. Bu, kullanıcıların sadece birkaç adımda kolaylıkla Oasis token’lerini Ethereum’a veya Avalanche ağlarına köprüleyebileceği anlamına geliyor. Bu ağların hepsi Ethereum Sanal Makinesi üzerine geliştirilmiştir.

Bu yazımızda birkaç adımda nasıl MetaMask’e Oasis Network’ü ekleyebileceğinizi görsellerle anlatacağız.

Halihazırda bir MetaMask cüzdanınız varsa işlemlere direkt olarak başlayabilirsiniz.

MetaMask uygulamasının cihazınızda kurulu olduğunu varsayalım. Eğer kurulu değilse buradaki bağlantıya tıklayarak MetaMask cüzdanınızı nasıl oluşturacağınızı dair hazırladığımız kapsamlı rehbere göz atabilirsiniz.

Oasis Network’ü MetaMask cüzdanınıza eklemek için bu üç basit adımı izlemeniz gerekiyor:

  • 1. Adım: MetaMask cüzdanınıza giriş yapın.
  • 2. Adım: Ekranın sağ üst köşesinde profilinizin sol tarafındaki “Networks” seçeneğine tıklayın ve açılan menü yer alan “Add Networks” butonuna tıklayın.
  • 3. Adım: Oasis Network için doğru RPC bilgileriyle sayfaki boşlukları doldurun. Oasis Network’ün RPC bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.
6273ab015ca7458dbb9537fa Screen Shot 2022 05 05 at 12.46.02 pm
Oasis Network MetaMask’e nasıl eklenir?

Aşağıdaki doğrulanmış RPC verileri Oasis Network’e aittir.

  • Network Name: Emerald Mainnet
  • RPC URL: https://emerald.oasis.dev
  • Chain ID: 42262
  • Symbol: ROSE

MetaMask’inize Oasis Network ağını eklemek için bilgileri manuel bir şekilde girmek yerine bu bilgileri kopyalayıp doğrudan ilgili alanlara yapıştırabilirsiniz. Bu hem işlemleri hızlandırır, yazım hatası ve diğer hata olasılıklarını azaltır.

Alanları uygun şekilde doldurduktan sonra, ekranınızın altındaki “Save” butonu mavi renge döner. MetaMask’e Oasis Network ağını eklemek için “Save” butona tıklayın.

İşte hepsi bu kadar!

Editörün Notu:

Oasis Emerald Mainnet’i MetaMask hesabınıza sadece birkaç dakikada kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Oasis Network’ü MetaMask cüzdanınıza ekledikten sonra ağdaki DeFi uygulamarıyla etkileşime girebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala