bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,976.95 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.51 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 578.23 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 171.62 2.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522043 0.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482949 0.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153121 1.40%

MetaMask Kurucu Ortakları Kripto Para Açıklaması

metamask kurucu ortaklari kripto para aciklamasiadf

Kripto para sektörü benzeri görülmemiş bir hızla büyürken, en popüler yazılım kripto cüzdanlarından biri olan MetaMask‘ın kurucu ortakları, kripto para birimleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.

MetaMask Kurucu Ortakları Kriptoyu Kumarla Karşılaştırdı

MetaMask, altıncı yıl dönümüne yaklaşırken projenin kurucu ortakları Dan Finlay ve Aaron Davis piyasanın ve projelerinin genel durumu hakkında Motherboard’a röportaj verdi. MetaMask kurucu ortağı Aaron Davis, Motherboard‘a verdikleri röportajda “Çok geç olabilir ancak paranızı kripto para birimlerine yatırmak kumar oynamaktır.” açıklamalarında bulundu.

metamask kurucu ortaklari kripto para aciklamasiadd

Davis, kriptoya yatırım yapmayı kumarla karşılaştırdı ve tüm tasarruflarınızı yeni varlık sınıfına yönlendirmeye karşı uyardı:

Çok geç hissettiriyor, ancak paranızı kripto para birimlerine yatırmak kumar oynamaktır. Şu anda sahip olduğumuz şeyin finansın geleceği olduğunu söylemiyorum ve hayat birikimlerinizi aktarmalısınız. Birçok insan bunu savunuyor ve bence bu son derece tehlikeli bir davranış.

Bunun da ötesinde Davis, MetaMask sistemini geliştirmeye ilk başladığında, Ethereum’un (ETH) öncelikle finansal olacağını tahmin edemediğini ve karmaşık Blockchain ortaya çıkmasına tamamen şaşırmadığını da ifade etti.

Bununla birlikte, Ponzi planlarını yasaklamak imkansız olsa da, çevrimiçi kripto ilişkilerini daha uzlaşmalı hale getirerek ve itibarsız şeylerin güvenilirlik kazanmasını zorlaştırarak “onları maruz kalmanın değerli oksijeninden mahrum bırakmanın” mümkün olduğuna inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala