bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,169.66 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,039.79 3.44%
bnb
BNB (BNB) $ 530.67 6.03%
solana
Solana (SOL) $ 130.91 8.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487945 1.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446771 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149532 3.07%

Melis Hazal Karagöz’ün Sunumuyla Beşincisi Gerçekleştirilen kriptografik’te Bu Hafta Bitcoin Analizi ve Geleceği Olan Altcoinler Hakkında Konuşuldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla beşincisi gerçekleşen kriptografik’in bu haftaki konuğu Crypto Kemal olarak bilinen Ninja Traders’ın kurucusu Kemal Hiçyılmaz oldu. kriptografik’in bu bölümünde Bitcoin analizi ve gelecek vaadeden altcoinler hakkında konuşuldu.

Konu başlıklarından bazıları ise şu şekilde;

  • Boğa Piyasasının İçerisinde Miyiz? Ayı Piyasasının İçerisinde Miyiz?
  • Gelecek Vaadeden Altcoinler Var Mı?
  • Hiç Bilinmeyen Bir Kripto Varlık Önerebilir Misin?
  • Fan Tokenlar

Neler Konuşuldu?

– Melis Hazal Karagöz son zamanların en çok merak edilen konusu olan “Boğa Piyasasının İçerisinde Miyiz? Ayı Piyasasının İçerisinde Miyiz?” sorusunu Crypto Kemal olarak bilinen Ninja Traders’ın kurucusu Kemal Hiçyılmaz’a sordu;

Crypto Kemal “Ben bundan bir hafta öncesine kadar ayı piyasası içersinde olduğumuzu düşünüyordum. Aslında hala düşünüyorum diyebilirim çünkü çok büyük bir ralli yaşadık. Biz ayı piyasasına Bitcoin 60 bin dolardayken girdik. Şu anda ise ayı piyasasından çıkmış olabiliriz çünkü Bitcoin teknik olarak çok sıkıntılı bir seviyeyi aştı. 42 bin dolar seviyesi Bitcoin için kilit bir seviyeydi. Şu an ara bir yükseliş dönemindeyiz buna ayı piyasası diyemeyiz. Boğadayız diyebilmemiz için boğanın belirli dinamikleri vardır. Aynı zamanda ben boğada olduğumuzu düşünmüyorum yakın bir zamanda bir ralli gelebileceğini de düşünüyorum ama şu anda çok güzel bir yükseliş dönemindeyiz diyebilirim” dedi.

Melis Hazal Karagöz, Crypto Kemal’e “Gelecek Vaadeden Altcoinler Var Mı?” diye sordu:

Crypto Kemal “Şöyle bakmak lazım, dünyanın en iyi projesi de olsa sen onu en iyi fiyattan almadığın sürece para kazanman çok zor. Dolayısıyla burada aslında iyi projeyi iyi bir fiyattan almak. Bakıldığı zaman ben tek bir coin üzerinden gitmek istemiyorum. Ben özellikle Defi coinlerine bakıyorum ve kullanıcıların bu coinlere bakmalarını öneririm. Pancake Swap, Solana, Compound ve Chiliz’i öneriyorum” diye konuştu.

– Melis Hazal Karagöz, Crypto Kemal’e “Hiç Bilinmeyen Bir Kripto Varlık Önerebilir Misin?” şeklinde bir soru yöneltti:

Crypto Kemal “Öneri olmasın, bir CTK diye coin var bir de UMO coin var ama bunların ne projesini biliyorum ne de grafiğini” dedi.

– Melis Hazal Karagöz, Crypto Kemal’e Fan Tokenlar hakkındaki düşüncelerini sordu:

Crypto Kemal “Adaptasyon için gerçekten güzel bir adım daha olmuş. Fan tokenler bu konuda gerçekten çok başarılı. Taraftar dediğimiz kitle para harcamaya ve bir şeyler yapmaya çok müsait. Aslında günümüzde insanların hobileri için zevkleri için bir harcama yapma ve emek verme durumu var, bunu tokenize edilmiş hali çok başarılı bir proje” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala