bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,277.76 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,262.56 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.23 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 157.47 1.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541146 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494668 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160351 0.25%

Melis Hazal Karagöz Uğur Karakullukçu’yu ağırladı. Bitcoin ve Fan Tokenların Geleceği Hakkında Konuşuldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla ilki gerçekleştirilen BTCafe’nin ilk bölüm konuğu spor yorumcusu Uğur Karakullukçu oldu. Uğur Karakullukçu ile pandemiden, kripto paralar ve fan tokenlare kadar birçok farklı konu konuşuldu.

Konu Başlıkları ise şu şekilde;

  • Kripto para yatırımlarını nasıl yapıyor?
  • Bitcoin ve fan tokenların geleceği hakkında neler düşünüyor?
  • Takip ve tavsiye ettiği altcoinler var mı?
  • Altcoin sepeti yaparken nelere dikkat ediyor?

Neler Konuşuldu?

– Uğur Karakullukçu, pandemi de her sektörde olduğu gibi futbol mecrasında da bir duraksama yaşadığını ve sosyal hayatının, iş hayatının bir zaman sonra bu duruma alıştığını söyledi. Pandemi döneminde hayali olan dijital de varolan işlerine ve kendi Youtube kanalına vakit ayırdığını dile getirdi.

Melis Hazal Karagöz, Uğur Karakullukçu’ya kripto paralar hakkında neler düşündüğünü ve nasıl bir yatırımcı olduğunu sordu:

Uğur Karakullukçu “Para biriktirmeyi seven biriyim. Normalde tutucu bir yatırımcıyımdır ama daha çok sepet yapmak taraftarıyım, TL de çok kalmamaya çalışıyorum. Aynı zamanda dolar ve altın ağırlıklı bir sepet mutlaka yaparım onun yanında da hisse senediyle de ilgilenirim. Kripto paralar ile de 2017 de tanıştım. Bitcoin’i ilk 11 bin dolarken aldım, aldıktan 3 gün sonra 14 bin dolar oldu. Daha sonrasında yaşanan ani düşüş ile biraz daha kendimi geri çektim ve bekledim” dedi.

Bitcoin ve fan tokenların geleceği hakkında soru yönelten Melis Hazal Karagöz, sözü Uğur Karakullukçu’ya bıraktı:

Uğur Karakullukçu “Bir platform üzerinden merak edip fan token almıştım. Doğru zamanda girilince aslında ciddi karda getirebilen ve Bitcoin’in düştüğü dönemler de mesela fan tokenler artış göstermişti. İyi takip edilirse özellikle yeni giriş yapılan kulüplerin fan tokenleri yükselebiliyor. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe bir proje hazırlıyor, ekonominin çok içinde bir başkanları var ve bu konuda başarı yakalanırsa diğer kulüplerinde ilgileneceğini ve en önemlisi Fenerbahçe’nin bu konuda öncü olabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala