bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 559.54 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504706 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471089 4.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153092 3.08%

Melih Gürel, Web3 Oyunlarının Geleceği Hakkında Konuştu

melih gurel web3 oyunlarinin gelecegi hakkinda konustudfvdfv

26 Mayıs tarihinde sekizincisi gerçekleşen Block Square’de Web3 oyunlarının geleceğini ele alındı. Kıvılcım Harika Ertunç’un moderatörlüğünde, Slash Ventures Yönetici Ortağı Ali Erhan Tamer, The Sandbox Büyüme Pazarlaması Yöneticisi Arslan Kiran ve Futurinn Kurucusu Melih Gürel konu ile ilgili görüşlerini paylaştılar. Melih Gürel de ‘Web3: Oyunun Geleceği İçin Ne İfade Ediyor?‘ konusunu ele aldı.

Arslan Kiran:Web3 Oyunları için Yolun Daha Çok Başındayız

Slash Ventures Yöneticisi Tamer: Web3 Oyunları Yolun Başında

Melih Gürel: Bazı Kesim Oyun Oynuyorsam Para Kazanmalıyım Diyor

Block Square‘de ilk olarak Arslan Kiran söz aldı. Kiran Web3 oyunları için yolun daha çok başında olduklarını dile getirirken, oyunlar konusunda önlerinde daha 2-3 senelerinin olduğunun da altını çizmişti. Futurinn Kurucusu Melih Gürel de Web2 ve Web3 arasındaki farklara değinirken aynı zamanda Web3 oyunlarının geleceği hakkında konuştu. Melih Gürel, Web2 ve Web3 arasındaki farkı teknik olarak değil, sosyal anlamda ele aldı.

melih gurel web3 oyunlarinin gelecegi hakkinda konustudd

Melih Gürel, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bir taraf sadece oyun oynamaya odaklıyken, bir taraf ise zamanımı verdiğim bir şeyden para kazanmalıyım şeklinde düşünenler de var. Böylece insanları ikiye böldü. Tabii en güzel geçiş Web3 olduğunu söyleyebiliriz. Bunun yanında ne zaman yatırımcıları müşteri olarak görmekten çıkarsanız, o zaman biz sizi marka olarak yanımıza alırız demişlerdi. Ayrıca Web3’ün kritik noktası topluluk. Bu topluluklar o kadar büyük ki hangi kurumdan hangi şirketten olduğunuz çok önemli olmuyor.

Gürel, oyun sektörünün ilerleyen dönemlerde gelişeceğine ve Web3 oyun kalitesinin de zamanla artacağını da sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala