bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Medieval Empires, MEE Token’ı Piyasaya Sürüyor

Medieval Empires MEE Tokeni Piyasaya Suruyor

Kripto para ve oyun sektörü birbiriyle ile uyumlu oldukça güçlü ikili. Her iki sektörden de önemli aktörler yeni projeler üretmeye devam ederken, oyun deneyimi ve araçlar da günden güne değişiyor. Bu noktada GameFi’ın giderek daha öne çıktığına şahitlik ediyoruz. Medieval Empires projesi de bu örneklerden biri. Son olarak seed ve özel turları başarıyla geride bırakan Medieval Empires, oyun ekosistemini güçlendirmek amacıyla MEE token’ı piyasaya sürdüğünü duyurdu.

Medieval Empires MEE Tokeni Piyasaya Suruyor 2

Medieval Empires, Yerel Kriptosu MEE Token’ı Piyasaya Sürüyor

Medieval Empires, 13. yüzyılda geçen çok oyunculu bir çevrimiçi strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda Türk Kayı boyu, İngiliz Haçlılar ve Moğollar da dahil olmak üzere çeşitli gruplar bulunuyor. Polygon Blockchain ağı üzerinde ana edilen proje son olarak da yerel kripto parası MEE token’ı duyurdu. Oyunun MEE token‘ı (diğer adıyla The Utility Token), Airdrop’lar ve özel Araziler gibi avantajlar sağlıyor. Ayrıca, tahsisleri zaman içinde sona eren seed ve özel yatırımcılar için bir proje token’ı görevi görüyor.

Konu hakkında konuşan Medieval Empires’ın Baş Vizyoner Sorumlusu ve Kurucu Ortağı Assad Dar, yaklaşan büyük etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi:

“Medieval Empires birçok önemli kilometre taşına ulaştı ve oyunun sanat, oyun mekaniği ve oyun ekonomisi açısından hızla ilerlediğini görmekten gurur duyuyorum. MEE Token lansmanı hepimiz için büyük bir dönüm noktası. Ana akım ve Blockchain oyuncularının yanı sıra kripto meraklılarından da yerlerinde kalmalarını rica ediyorum, çünkü olağanüstü bir kripto olayının gerçekleştiğini görmek üzereler”

Ekibinin bu TGE’ye yol açan çabalarına tam bir güven duyduğunu belirten CEO Jan Berkefeld ise sözlerinde şunlara yer verdi:

“Medieval Empires’ın en sevdiğim yanı, farklı alanlardan en iyi profesyonellerin bu Blockchain oyununu yaratmak için bir araya gelmiş olması. Oyunumuzu özenle inşa ediyor, taahhüt ettiğimiz yol haritasına göre elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve bu TGE bizi oyunun lansmanına bir adım daha yaklaştırdığı için heyecanlıyız. MEE token’ının arzı sınırlı olacak ve oyundaki sahipler için kendine özgü güçleri ve yetenekleri olan oyunun Utility token’ı olacak. Token’ı edinmek isteyenler için birden fazla launchpad ve borsada kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala