bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,221.87 1.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,978.72 0.03%
bnb
BNB (BNB) $ 566.72 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 136.93 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516039 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448977 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132432 0.97%

Measurable Data Token (MDT) Nedir?

Measurable Data Token MDT Nedir

Measurable Data Token (MDT), merkezsiz bir veri değişim ekonomisi meydana getirmeyi hedefleyen blockchain temelli bir kripto para projesidir. Bu platform sayesinde kullanıcılar verilerini kontrol edebilecek ve paraya dönüştürebilecek. MDT token’ler bu ekosistemin kalbinde yer alıyor diyebiliriz. Blockchain teknolojisi ve akıllı sözleşmeler yardımıyla faaliyetlerine devam eden Measurable Data Token platformu bireysel kullanıcıların süreçten en iyi şekilde faydalanmasını hedefliyor. Kripto para piyasasındaki en değerli altcoin Ethereum (ETH) üzerine kurulu platform teknolojik olarak sağlam bir yapıya sahip. Platformun kripto parası MDT token’lerin de birer ERC-20 token’i olduğunu görüyoruz. Bu içerik boyunca Measurable Data Token (MDT) platformundan ve bu platformun kripto para topluluğuna kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Üstelik ekosistemde kullanılan kripto para MDT token’ler ile ilgili olarak da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda paylaşacağız.

Measurable Data Token (MDT) ekosistemi kullanıcıların kendi verilerini kontrol ederek buradan gelir elde etmelerini sağlamayı amaçlayan bir projedir. Proje kapsamında oluşturulan ekosistemde MeasurableAI, MDTWallet, TheRewardMe, MefiOracle ya da MailTimeApp gibi uygulamalar yer alıyor. Kullanıcılar burada sunulan hizmetlerden son derece kaliteli bir şekilde faydalanabiliyor.

MDT

Measurable Data Token (MDT) Ne Zaman Çıktı?

Measurable Data Token (MDT) ekibi Hong Kong‘da işlemlerine başladı. Ekip 10 yılı aşkın süredir birlikte çalışıyor. Talkbox’ın 2010 yılında başlattığı ilk projeleri, “Girişimci Çağ” adlı bir TV şovuna ve romanına uyarlandı. Göründüğü gibi ekibin tek başarısı MDT token projesi ile sınırlı değil. Web kaynaklarından ve projenin whitepaper dosyasından aldığımız verilere göre ekip, MDT token projesi ile ilgili çalışmalarına 2017 yılına dayanıyor. Bu yıl henüz kripto paraların bu denli büyük bir yankı uyandırmadığı zamanlara karşılık geliyor. MDT token projesi kripto para piyasasında uzun yıllardır varlık göstererek ekosisteme büyük katkılar sağladı.

Ekip, yol haritalarında ekosistemdeki senaryoları genişletmek için daha fazla kullanıcı ve veri sağlayıcıyı birbirine bağlamaya odaklanıyor. Bu da ekosistemin genişletilmesi anlamına geliyor. Ayrıca, bireysel kullanıcılar için veri ödülleri de içeren yeni uygulamalar üzerinde çalışıyorlar. Bu uygulamaların da ETH (ETH) ağı üzerinde yer alacağı niteleniyor. 2017 yılında MDT projesinin başlatılmasından bu yana ekip, MDT’yi veri paylaşımı için yeni standart haline getirme yolunda başarılı çalışmalar ortaya koyuyor.

Measurable Data Token (MDT) Fiyatı Nedir?

Measurable Data Token (MDT) fiyatını aşağıdaki iki başlıktan öğrenebilirsiniz. Bu başlıklar MDT token’in en güncel fiyat verilerini sürekli bir şekilde gösteriyor. MDT token ekibi projelerinin kripto para topluluğuna tanıtılması için çeşitli çalışmalarda bulunmuş. Bu çalışmalardan birisi de inşa edilen ekosistemin teknik detayları hakkında bilgileri de içeren tanıtıcı bir evrak hazırlamak işi yer alıyor. Bu evraktan elde ettiğimiz bilgiler Measurable Data Token ile ilgili de dikkat çekici gerçeklere işaret ediyor. Buna göre MDT token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edildiği bilgisine ulaştık. MDT token’lerin toplam arzı 1 milyar adet token ile sınırlandırılmış. Bu miktarın şimdiye dek yaklaşık %68’i dolaşıma dahil edilmiş. Bu oranda yaklaşık 676 milyon adet MDT token’e karşılık geliyor.

MDT nedir

Measurable Data Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Measurable Data Token token [mcryptocoin=”MDT” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Measurable Data Token token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”MDT” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Measurable Data Token token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”MDT” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”MDT” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Measurable Data Token Kaç Dolar?  

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Measurable Data Token token [mcryptocoin=”MDT” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle Measurable Data Token token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,63 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Measurable Data Token token yılın en düşük seviyesini ise 0,018 dolarla belirledi.

Measurable Data Token (MDT) Nasıl Çalışmaktadır?

Measurable Data Token (MDT), veri sağlayıcıların ve veri alıcılarının güvenli ve anonim olarak veri alışverişinde bulunabileceği blok zinciri tabanlı bir veri ekonomisi sağlamayı amaçlıyor. MDT token ekosistemi gerçek kullanım durumlarına sahip iki ürün içeriyor. Bunlar MyMDT Data Wallet ve Measurable AI (yapay zeka). MyMDT Wallet, kullanıcıların anonim veri noktalarını paylaştıkları için ödüller kazanmalarına teknik destek sağlayan bir uygulamadı. Ethereum (ETH) ana ağını kullanan bu uygulama kullanıcıların kripto paralarla ilgili ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde tasarlanmış. MyMDT Wallet şu uygulamalarla entegre edilmiştir: MailTime, Magic Crystal ve Email Messenger.  MDT’nin veri analitiği dalı olan Measurable AI bir tür veri sağlayıcısı olarak hizmet veriyor. Yapay zeka teknolojisinden faydalanan bu uygulama anonim işlem verilerini finansal kurumlara ve şirketlere iletiyor. Bu verilerin yorumlanarak ilgili tarafların faydalanabileceği birer ürüne dönüştürülmesi ise fark yaratıyor. Ekosistemin kalbinde ise MDT token’ler yer alıyor. MDT token’ler veri ürünü erişimi ve kullanıcı ödül programları için ödeme aracı olarak kullanılan bir ERC-20 kripto paralarıdır.

MDTToken

Measurable Data Token (MDT) Nasıl Satın Alınır?

Measurable Data Token (MDT) çok sayıda kripto para borsası üzerinden satın alınabilir. Bu borsaların başında Coinbase, Binance, Gate.io, Bittrex ya da Uniswap gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor. Kullanıcılar MDT token’e platformlarında olanak veren herhangi bir borsayı kullanarak bu kripto paraya sahip olabilirler. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance USDT ve BTC ile MDT token alım satımına olanak sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala