bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,050.16 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.25 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 592.02 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 146.34 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530083 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459045 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161682 0.34%

Mastercard ve Binance arasındaki ortaklık bazı ülkelerde sonlandırılıyor

mastercard ve binance arasindaki ortaklik bazi ulkelerde sonlandiriliyor

Kripto dünyasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Mastercard ile Binance arasında gerçekleşen kripto kart anlaşması, bazı ülkelerde sonlandırılıyor.

Binance ile Mastercard İş Birliği Hangi Ülkelerde Sonlanıyor?

Mastercard ile dünyanın en büyük kripto para borsası Binance arasındaki bazı kripto kart anlaşmaları yakında sona erecek. Mastercard temsilcisi, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Arjantin, Brezilya, Kolombiya ve Bahreyn’deki bazı kripto kart anlaşmalarının 22 Eylül tarihinden itibaren sonlanacağını belirtti.

Bu kartlar, Binance‘te bulunan kripto paralarını kullanarak geleneksel para birimiyle alışveriş yapabilme imkanı sunmaktadır. Mastercard’ın online platformunda diğer kripto borsalarıyla yapılan iş birlikleri de yer almaktadır. Ancak bu değişiklik, sadece Binance ile yapılan anlaşmaları etkileyecektir.

Binance son zamanlarda bazı yasal sorunlarla karşılaştı. Amerikan düzenleyici kurumlar, borsayı ve CEO’su Changpeng Zhao’yu bazı iddialarla mahkemeye çağırdı. Binance, bu iddialara karşı kendini savunacağını belirtti.

Mastercard’ın kripto paralarla ilgili bir yöneticisi olan Raj Dhamodharan, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada şirketin yeni kripto ortaklıkları kurma peşinde olduğunu ifade etti. Ancak Binance ile ilgili özel bir bilgi paylaşmadı ve kart anlaşmalarının sürekli gözden geçirildiğini vurguladı.

Konuyla ilgili neden bu kararın alındığına dair Mastercard’dan bir açıklama gelmedi. Öte yandan Binance’den de konu hakkında bir geri dönüş yapılmadı. Ancak Binance’in destek hesabı, bu kartın belirli bölgelerdeki kullanıcılar için artık geçerli olmayacağını duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala