bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,625.31 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.32 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 615.51 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 2.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529978 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473367 0.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15219 0.05%

Manga, Yeni NFT Şarkı Koleksiyonunu Duyurdu

manga yeni nft sarki koleksiyonunu duyurdu

NFT’ler gün geçtikçe popülerleşirken sanatçılarda şarkılarını NFT olarak piyasaya sürmeye başladı. Kısa bir süre önce Emre Aydın’ın şarkısını NFT olarak piyasaya sürmesi üzerine şimdi de popüler Türk Rock grubu “maNga“, NFT koleksiyonunu duyurdu.

manga yeni nft sarki koleksiyonunu duyurdu 2

Manga da NFT Dünyasına Adım Attı

Son dönemde NFT’lerin sanat sektörüne etkisi oldukça büyük oldu. Özellikle şarkıcıların şarkılarını NFT olarak piyasaya sürmeleri, NFT sektörünü öne çıkarırken birçok şarkıcı da bu şekilde popülerliğini artırdı.

Son olarak Türkiye’nin en bilinen grupları arasında yer alan maNga da bu alana girerek 1000 adet NFT’yi ücretsiz olarak satışa çıkardı. Sadece GAS ücretinin ödenmesi gereken NFT’ler grubun konserlerine giriş hakkı ve whitelist’e giriş imkanı veriyor. Sitede verilen diğer detaylar ise şu şekilde:

“Gelecekteki tüm maNga projeleri için (Spa koleksiyonu dahil) bir mint pass ve whitelist erişimi sağlayacaktır. geNesis Drop NFT sahiplerinin ilk elde edeceği avantaj, maNga’nın 19 Aralık 2021’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştireceği albüm lansman konseri için NFT Golden Circle Bileti satın almaya hak kazanmak olacaktır.

NFT Golden Circle Bilet sahipleri, Bostancı konserini yalnızca bu bilet sahiplerine özel NFT Alanından izleyecektir. maNga geNesis Drop NFT sahiplerinin satın alabileceği yalnızca 24 NFT Golden Circle bileti satışa çıkıyor olacak. NFT Golden Circle Bilet’in detayları yakında açıklanacaktır.”

Son olarak haberimiz yazımı itibarıyla sadece 230 adet NFT’nin kaldığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala