bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,277.03 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.12 2.70%
bnb
BNB (BNB) $ 579.49 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 174.40 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524187 0.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481005 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155241 1.76%

Manchester City Fan Token (CITY) Nedir?

CITY

Manchester City Fan Token (CITY), taraftarları ile kulüp arasında etkileşimi artırmak için çıkarılmıştır. Manchester City Kulübünün resmi taraftar token’ıdır.

Manchester City Fan Token (CITY) Nedir?

CITY, İngiltere ligi futbol takımlarından Manchester City’nin taraftar token’ıdır. Manchester City ve Socios.com iş birliğinde Manchester City Fan Token (CITY) yaratılmıştır. Taraftar token’ı, 25 Mayıs 2021’de piyasaya sürülmüştür. Manchester City Fan Token (CITY), Ethereum tabanlıdır ve Chiliz altyapısını kullanmaktadır.

Taraftar token’lar son dönemde, birçok ülkenin spor kulüpleri tarafından popüler hale gelmiştir. Manchester City Fan Token (CITY) da bunlardan biridir. Fan Token’lar kulüp ile taraftarlar arasında bir köprü görevi üstlenmektedir. Futbol tutkunları sahip oldukları fan token’lar ile yatırımlarını değerlendirirken aynı zamanda takımlarına da destek olmaktadır. Bunun yanı sıra Manchester City Fan Token (CITY) sahipleri, takımlarına ait birçok avantajdan da faydalanma şansı yakalamaktadır. Futbol coşkusu ile taraftarlar kulüplerine taraftar token’ları ile destek olmaktadır. Aynı zamanda tuttukları takıma ait olan Manchester City Fan Token (CITY) ile ayrı bir aidiyet duygusunu da yaşamaktadır.

Değiştirilebilir CITY token’lar ile oluşturma sürecinde, token’ların takas edilebilir olması taraftarların bunları birbirleriyle trade ve takas etmesine olanak tanımıştır. Bu sayede taraftarlar birbirleri ile ticaret yaparken aynı zamanda kripto dünyasında ürün ve hizmet satın almak için tokenlarını kullanabilmektedir.

Manchester City fantoken

Kullanıcılar İçin Manchester City Fan Token (CITY)

CITY, Ethereum üzerinde bir Proof-of-Authority yan zinciri olan Chiliz Chain’de bir yardımcı program token’ıdır. Madenciliği yapılamamaktadır. Ancak token avı, ödül oyunu gibi aktivitelere katılarak Manchester City Fan Token (CITY) kazanmak mümkündür.

Manchester City Fan Token (CITY), diğer taraftar token’ları gibi kulüplerin taraftarlarla daha farklı ve yakın bir ilişki kurması adına yaratılmıştır. Taraftarlar, kulüple ilgili bazı kararlarda oy hakkına sahip olabilmektedir. Manchester City Fan Token (CITY) kullanıcıları, VIP ayrıcalıklardan faydalanabilir, oyuncularla tanışma imkanı gibi fırsatlardan yararlanabilmektedir.

CITY, Yönetim, Ödüller ve Staking için kullanılmaktadır. Futbol tutkunları, taraftar kararı anketlerinde akıllı sözleşmeler yolu ile oy kullanarak yönetimde söz sahibi olabilmektedir. Manchester City Fan Token (CITY) sahibi kullanıcılar, Sociostaki etkileşimlerden ödüller kazanabilmektedir. CITY, gelecekte NFT ödülleri kazanmak için stake edilebilir.

Manchester City Fan Token (CITY) Fiyat

Şu anda 1 Manchester City Fan Token 108,84 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Manchester City Fan Token $ 3.38 dolardır.

Manchester City Fan Token fiyatı son 24 saatte 2.46% değişim ile şu anda 108,84 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Manchester City Fan Token hacmi $ 2,759,268 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 25,498,808 dolardır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala