Madencilik Devi Hut 8’in Hisseleri Nasdaq’ta İşlem Görecek

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hut 8 Mining Corporation (TSX: HUT), Kuzey Amerika’nın en eski ve en gelişmiş kripto para madenciliği devlerinden bir tanesi. Şirketin hisse senetleri günümüzde Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda yer alırken, şimdi de Nasdaq’ta yer alacak.

Hut 8 ekibi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, hisseler Nasdaq’da listelenmek için onay aldı. Şirket bu bilgiyi Twitter hesabı üzerinden paylaştı

Hut 8 hisseleri, tüm Nasdaq teklifleri arasında en yüksek seviye olan Nasdaq Global Select Market’te satışa sunulacak. Tüm detayların ise yakında açıklanacağı ifade edildi.

Şirketin hisseleri “HUT” ismiyle mevcut olacak. Aynı isim, şirketin Toronto Menkul Kıymetler Borsası’ndaki (TSX: HUT) hisseleri için kullanılmaya devam edecek.

Ayrıca, HUT hisseleri “over-the-counter” ile OTCQX aracılığıyla alınıp satılabilir.

Saylor’dan Tebrik

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketi bu onay sebebiyle tebrik etti. Saylor ayrıca, daha fazla madencilik şirketi hissesinin ABD borsalarında listeleneceğinden emin.

“Bitcoin geliştirmenin bir sonraki aşaması, birçok Bitcoin madencisinin ABD’de halka açılmasını sağlayacak ve bitcoin’e ek bir güvenlik, bütünlük ve dayanıklılık katmanı sağlayacaktır. @Hut8Mining’i tebrik ederiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

MicroStrategy Bitcoin ile borç vermeye mi hazırlanıyor?

MicroStrategy son yıllarda Bitcoin alımlarıyla dikkat çekiyor. 24 Eylül tarihli bir analist raporuna göre, şirketin hisse senedinin performansında BTC varlıklarının önemli bir rolü var. Analist Mark Palmer, MicroStrategy’nin daha fazla BTC satın almak için finansal kaynaklarını kullanmaya devam ettiğini ve elindeki Bitcoin’leri borç olarak verip ek gelir elde etmeyi planladığını iddia etti. Eğer bu strateji ...

Bağlantıyı kopyala