bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,758.89 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,231.92 0.46%
bnb
BNB (BNB) $ 606.36 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 156.31 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54453 2.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503454 2.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160568 0.58%

Madencilik Devi Hut 8’in Hisseleri Nasdaq’ta İşlem Görecek

nasdaq btch

Hut 8 Mining Corporation (TSX: HUT), Kuzey Amerika’nın en eski ve en gelişmiş kripto para madenciliği devlerinden bir tanesi. Şirketin hisse senetleri günümüzde Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda yer alırken, şimdi de Nasdaq’ta yer alacak.

Hut 8 ekibi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, hisseler Nasdaq’da listelenmek için onay aldı. Şirket bu bilgiyi Twitter hesabı üzerinden paylaştı

Hut 8 hisseleri, tüm Nasdaq teklifleri arasında en yüksek seviye olan Nasdaq Global Select Market’te satışa sunulacak. Tüm detayların ise yakında açıklanacağı ifade edildi.

Şirketin hisseleri “HUT” ismiyle mevcut olacak. Aynı isim, şirketin Toronto Menkul Kıymetler Borsası’ndaki (TSX: HUT) hisseleri için kullanılmaya devam edecek.

Ayrıca, HUT hisseleri “over-the-counter” ile OTCQX aracılığıyla alınıp satılabilir.

Saylor’dan Tebrik

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketi bu onay sebebiyle tebrik etti. Saylor ayrıca, daha fazla madencilik şirketi hissesinin ABD borsalarında listeleneceğinden emin.

“Bitcoin geliştirmenin bir sonraki aşaması, birçok Bitcoin madencisinin ABD’de halka açılmasını sağlayacak ve bitcoin’e ek bir güvenlik, bütünlük ve dayanıklılık katmanı sağlayacaktır. @Hut8Mining’i tebrik ederiz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala