bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,311.11 6.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,700.08 19.87%
bnb
BNB (BNB) $ 598.56 3.93%
solana
Solana (SOL) $ 184.52 7.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535765 4.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.498825 6.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16377 8.47%

LYXE Coin Nedir?

LYXE Coin Nedir

LYXE coin, Lukso olarak bilinen ve metaverse alanında yenilikçi sonuçlar elde etmeyi hedefleyen bir platformun kripto parasıdır. Lukso platformu yeni dijital ekonomi devrinin başlangıcı olacağını iddia ediyor. Kendisini bir metaverse değil de multiverse olarak tanımlayan Lukso, ekosisteminde çok sayıda hizmeti ve olanağı barındırmayı hedefliyor. Metaverse alanı son zamanlarda oldukça büyük bir hızla gelişti. Bu alanda yer almak isteyen kullanıcılar her geçne gün yeni bir ihtiyaçla gündeme geliyor. LYXE coin gibi projeler de bu ihtiyaçlara en iyi şekilde yanıt vermek için piyasaya giriş yapıyor. Lukso platformu çok sayıda olanak sunarak herkesin ihtiyacına en iyi şekilde yanıt verebilmeyi umuyor. Blockchain teknolojisinden güç alan Lukso altyapısı gerçek dünyamızdaki ve dijital dünyadaki tüketici ürünlerine yönelik çeşitli çözümler sunuyor. Lukso daha şeffaf, hızlı ve güvenli bir ekonomi geliştirebilmenin mümkün olduğuna inanıyor. Bu içerik boyunca Lukso platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para LYXE coin hakkında da birtakım ilgi çekici bilgileri burada paylaşıyor olacağız.

Yeni dijital yaşam tarzı için tasarlanmış bir Blockchain projesi olan LUKSO, platformundan LYXE coin’leri kullanılyor. Eski Ethereum Geliştiricisi Fabian Vogelsteller, ERC-20 ve ERC-725 token standartlarının mimarları arasında yer alıyor. Projenin geliştirici ekibinin sahip olduğu tecrübeler Lukso platformunun geleceğine ışık tutacak cinsten. Lukso moda, oyun, tasarım ve sosyal medya dünyalarının kesiştiği çok evrenli bir blok zinciri ağıdır. Lukso platformu akıllı sözleşme tabanlı bir blok zincirine ve endüstriyi ilgilendiren önemli yeniliklere sahip. Ses getirecek bir merkezi olmayan uygulama olma özelliği taşıyan Lukso blockchain teknolojisini kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

Lukso

LYXE Coin Ne Zaman Çıktı?

LUKSO projesi 2017 yılında Marjorie Hernandez’in bir fikriyle başladı. Marjorie o sırada Berlin İnovasyon Laboratuvarı’nı kurmak için çalışıyordu. Bu esnada Blockchain projelerinde birçok müşteriyle birlikte çalıştılar. Böylece bu deneyimler Marjorie’ye endüstrinin Blockchain açısından ne anlama geldiğine yönelik iyi bir fikir verdi. 2013’ten beri Blockchain alanını kendim takip eden kurucular bu alandaki ilk çalışmalarına 2015’te Ethereum (ETH) ile başladı. Ocak 2015’te LYXE coin geliştiricileri Ethereum Vakfı’nda aktif olarak görev alıyordu. Bu onlara her iki dünya hakkında hakkında çok fazla fikir verdi. LYXE coin geliştiricileri hem Blockchain ekosisteminin kurumsal alanı ve hem de teknolojik tabanlı açık kaynak alanı hakkında fikir sahibi oldu. Bu sayede Blockchain’deki gerçek dünya kullanım durumlarına yönelik potansiyeli geliştiriciler çabucak fark edebildi. Ancak aynı zamanda şirketlerin daha çok tercih ettikleri, açık ve merkezi olmayan altyapının ne anlama geldiğini LYXE coin ekibi iyice idrak etti. Sonuç olarak da ortaya bugünkü Luksa platformu çıktı. Platform hakkında detaylı verilere aşağıda yer alan bölümlerden ulaşabilirsiniz.

LYXE Coin Fiyatı Nedir?

LYXE coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. LUKSO platformunun kripto parası LYXE coin kullanıcılarına kaliteli hizmetler sunuyor. Bu kripto paranın ve platformunun topluluğa tanıtılması için ekip çeşitli çalışmalar yürüttü. Projenin kripto severlere sunulması için tanıtıcı evraklar hazırlandı. Evraklarda hem platform hakkında detaylı teknik verilere hem de LYXE coin hakkında çeşitli bilgilere yer veriliyor. LYXE coin’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceğini bu veriler ışığında anlıyoruz. Buna göre LYXE kullanıcılara en fazla 100 milyon adet arz edilecek. Yani bu kripto para sınırlı arza sahip bir değer. Orijinal kripto para Bitcoin (BTC) de sınırlı arza sahip dijital paralardan. Bu özellik çeşitli şekillerde yorumlanabilir. LYXE coin’lerin toplam arzının yaklaşık %15’i şimdiye dek dolaşıma dahil edilmiş. Bu oran neredeyse 15,1 milyon kadar LYXE coin’e tekabül ediyor.

LYXECoin

LYXE Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LYXE coin [mcryptocoin=”LYXE” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. LYXE coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”LYXE” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. LYXE coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”LYXE” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”LYXE” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

LYXE Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LYXE coin [mcryptocoin=”LYXE” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle LYXE coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 40 dolarla kaydetti. Bununla birlikte LYXE coin yılın en düşük seviyesini ise 1,2 dolarla belirledi.

LYXE Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Lukso platformuna güç ve işlevsellik kazandıran LYXE coin’ler blokchain teknolojisinin kullanıcılarına kazandırdıklarından. Lukso ekosisteminin nasıl çalıştığını anlamak adına burada verilen hizmetlere göz atmakta fayda var. Platformun genel amacı blockchain teknolojisini daha geniş bir kitleye ulaştırmak olarak özetlenebilir. Kullanıcılar Lukso sayesinde dijital sertifikalardan küresel ve genel geçer profil oluşturmaya kadar çeşitli hizmetleri burada alabilecek. Lukso, çok sayıda hizmeti barındırdığı için kendisini bir multiverse olarak görüyor. Finansın ötesinde blockchain kullanımlarını gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen ekip çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

LYXE

LYXE Coin Nasıl Satın Alınır?

LYXE coin belirli kripto para borsalarından kolaylıkla satın alınabilir. Kripto varlığı platformunda listeleyen isimler arasında KuCoin, Gate.io ya da Uniswap gibi küresel ölçekte sıklıkla tercih edilen borsalar yer alıyor. KuCoin üzerinden USDT aracılığıyla LYXE coin satın almak mümkün. ETH kullanmak isteyen kullanıcılar bunun için Gate.io platformunu tercih edebilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala