bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,504.01 2.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.10 1.37%
bnb
BNB (BNB) $ 587.62 1.18%
solana
Solana (SOL) $ 145.71 2.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532737 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46761 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159147 13.45%

Lufthansa’dan NFT hamlesi

lufthansa

Havacılık devi Lufthansa Group, NFT planını hayata geçirdi. Şirket, Polygon ağında NFT sadakat programını başlattığını duyurdu. Uptrip sadakat programı, NFT tabanlı ticari kart setlerini toplayan yolcular için özel avantajlar sunacak.

lufthansa2

Lufthansa, NFT sadakat programını hayata geçirdi

Lufthansa yolcuları, NFT tabanlı sadakat programı ile ek yolculuk avantajlarına erişebilecek. Katılımcılar, ek avantajların kilidini açacak dijital koleksiyonlarla ödüllendirilecek.

Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss International Air Lines ve diğer şirketleri içeren grubun tüm havayolları, Uptrip sadakat programına katılacak. NFT koleksiyonunda bulunan kartlar, varış noktaları, havayolu filoları ve belirli tatil planlarına göre temalandırıldı. Uptrip’in ayrıca, kullanıcıların koleksiyonlarındaki boşlukları doldurmalarına olanak tanıyan takas özelliğini eklemeyi planladığı da aktarıldı.

Polygon üzerine inşa edilen Uptrip, daha önce test sürecini tamamladığını duyurmuştu. Uygulamada 20 bin kullanıcı 200 binden fazla NFT toplamıştı.Lufthansa Group’un geleneksel Miles and More sadakat programında halihazırda yaklaşık 36 milyon üyesi bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala