bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

LG Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdanını Piyasaya Sürecek

lg electronics hedera tabanli kripto cuzdanini piyasaya sureceke

Genel olarak birçok büyük şirket kripto alanındaki çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Son olarak Güney Kore merkezli LG Electronics, 2022’nin üçüncü çeyreğinde “Wallypto” adlı ilk kripto cüzdan uygulamasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

LG Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdanı: Wallypto

Çıkan haberlere göre, LG Electronics Ağustos ayından bu yana geliştiricilerle uygulamanın beta testini yürütüyor ve son doğrulama aşamasında yer alıyor.

LG Electronics‘in 2022’nin üçüncü çeyreğinde piyasaya süreceği ilk kripto cüzdan uygulaması Wallypto, Hedera Hashgraph Blockchain’i üzerine inşa edilmiştir. Şu anda Hedera’nın HTS tokenini desteklediğini de belirtmeden geçmeyelim.

lg electronics hedera tabanli kripto cuzdanini piyasaya surecekrte

Bir LG yetkilisi, şirketin uygulamanın pratik faydasına henüz karar vermediğini, ancak ortaya çıkan Blockchain kullanım durumlarına hazırlanma aşamasında olduğunu söyledi. Ayrıca hatırlatmak gerekirse bu yılın başlarında LG, rakip Samsung Electronics’in benzer bir hamlesini takiben, akıllı televizyon serisine NFT platform özelliklerini ekleyeceğini duyurmuştu.

Ek olarak LG Electronics, daha önce kripto alanında çalışmalarını genişletmek için kurumsal sözleşmesine resmi olarak Blockchain ve kripto para birimini yeni iş alanları olarak eklemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala