bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,936.93 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.29 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 576.75 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 173.57 3.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522132 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478765 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153793 0.46%

Ledger ve Coinbase’den kripto adına önemli bir iş birliği

Coinbase ledger iş birliği

Ledger ve Coinbase, kripto alım satımını ve varlıkların borsadan kişisel cüzdana aktarımını kolaylaştırmak için iş birliğine gitti.

Cointelegraph’ın yaptığı bir habere göre, Ledger ve Coinbase’den önemli bir hamle geldi. Kripto sektörünün önemli iki şirketi, kripto alım satımını daha kolay bir hale getirmek ve varlıkların merkezi borsa ile kişisel cüzdan arasındaki transferini kolaylaştırmak için harekete geçti.

Ledger, yaptığı duyuruda, Coinbase’in çözüm hizmeti Coinbase Pay’in Ledger Live ile entegrasyon kuracağını dile getirdi. Bu entegrasyon, kullanıcıların kripto aktivitesini daha verimli bir hale getirecek.

Ledger ve Coinbase entegrasyonu dikkat çekti

Ledger, Ledger Live ile Coinbase Pay’ın entegre edileceğini açıkladı. Bu entegrasyon ile birlikte kullanıcılar, mevcut kripto varlıklarını aktarma ve işlem yapma olanağı elde edecek. Entegrasyon mobil cihazları ve masaüstü cihazları kapsayacak. Bu iş birliği, kullanıcıların doğrudan Ledger üzerinden kripto para alıp satmalarını da mümkün kılacak.

coinbase ledger

Ledger ekibi, kripto paraların bir borsadan kişisel cüzdana aktarımına yönelik önceki süreci “hantal ve başarısız bir süreç” olarak tanımladı. Ledger’in baş deneyim sorumlusu Ian Rogers, iş birliği öncesindeki kripto sürecinin can sıkıcı halde olduğunu ifade etti. Rogers, entegrasyon ile birlikte kripto işlemlerinin daha kolay hale geldiğini aktardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Rogers, “Bu entegrasyon, kripto kullanıcılarının Coinbase aracılığıyla işlem yapmalarını ve varlıkların doğrudan güvenli emanete yatırılmasını çok daha kolay hale getiriyor.” dedi.

Kişisel bilgiler konusu hakkında konuşan Rogers, insanların farklı banka hesaplarına sahip olmaları gibi farklı cüzdanlara sahip olabileceklerinin altını çizdi. Rogers’a göre, kullanıcılar kişisel velayet yoluyla dijital mülkiyet seçme hakkına sahip olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala