bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,579.30 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.76 2.30%
bnb
BNB (BNB) $ 606.99 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 148.67 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529253 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478785 4.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152466 4.96%

LayerZero Airdrop Rehberi

layerzero

Geride bıraktığımız son birkaç yıla DeFi platformları tarafından airdrop’lar damga vurdu. Uniswap, dYdX, Aptos, Blur, Arbitrum, Optimism gibi önde gelen DeFi platformları, topluluk odaklı fayda yaratan ilk kullanıcılarına milyonlarca dolarlık token dağıttı.

Hal böyle olunca kullanıcılar, airdrop gerçekleştirecek bir sonraki platformun hangisi olacağını merak ediyor… zkSync mi, StarkNet mi, Sui mi yoksa LayerZero mu?

Biz bu yazımızda LayerZero’nun olası bir airdrop gerçekleştirmesi durumunda ödül almaya hak kazanma şansınızı artırmak için yapabileceğiniz işlemleri derleyeceğiz.

LayerZero, 2023 yılında airdrop gerçekleştirmesi beklenen katman-1 protokollerinden bir tanesi. LayerZero farklı blockchain ağları arasındaki iletişimi kolaylaştırmak için geliştirilen omnichain tabanlı birlikte çalışabilirlik protokolüdür. Bu yazımızda olası bir LayerZero (ZRO) airdrop’unda kullanıcıların maksimum düzeyde token kazanabilmesi için yapması gerekenleri sıralayacağız.

LayerZero Airdrop’u Şansını Artırmak için Yapılması Gerekenler

LayerZero AirDrop’una hak kazanma şansınızı artırmak için LayerZero ekosisteminde aktif bir kullanıcı olmanız gerekiyor. Aşağıdaki adımları düzenli olarak yerine getirerek olası bir LayerZeo (ZRO) airdrop’una hak kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

  • Aptos ağından varlık köprüleyin: Aptos Bridge (http://theaptosbridge.com/bridge) veya LiquidSwap Bridge (http://bridge.liquidswap.com) Köprülerini kullanarak fonlarınızı LayerZero’ya köprüleyin. Daha düşük işlem ücretleri için Arbitrum veya Polygon’u kullanabilirsiniz. Ne kadar fazla fon köprülerseniz airdrop’a hak kazanma şansınız da o kadar artabilir.
  • Stargate Finance’i Kullanın: Stargate Finance‘i ziyaret ederek $STG token’leri stake edin. En az 11 STG stake edilmesi tavsiye ediliyor. Sonrasında oy hakkınızı kullanarak https://snapshot.org/#/stgdao.eth adresinde oy kullanın. Aktif bir oylamaya katıldığınızdan emin olun. Stargate Finance platformu aracılığıyla düşük işlem ücretleriyle fonlarınızı köprüleyin.
  • Angle Protocol’ü Kullanın: LayerZero destekli Köprü protokollerini kullanarak EVM ağları arasında token köprüleyin. LayerZero’nun web sitesi üzerinden desteklenen ağlara göz atabilirsiniz.
  • Layer Zero Bridge’i Test Edin: Goerli ve Avalanche Fuji testnet ağlarını ChainList aracılığıyla cüzdanınıza ekleyin. Sonrasında testnet token’leri alarak bu token’leri farklı ağlar arasında köprüleyin.
  • Rage Trade Platformunu Kullanın: Rage Trade platformuna fon yatırın ve sürekli vadeli işlem açın ve Rage Trade’deki vault’lara USDC ve GLP token yatırın.
  • RDNT Capital Platformunu Kullanın: RDNT Capital platformunu kullanarak para yatırma işlemi gerçekleştirin ve borç alın.
  • Düzenle Olarak Yukarıdaki Adımları Tekrarlayın: Airdrop’a hak kazanmak için yukarıdaki işlemleri en az haftada bir kere tekrarlayın.
  • Mümkün Olduğunda Yüksel Miktarlarda İşlem Yapın: Olası bir airdrop’a hak kazanma şansınızı artırmak için en az 100 dolarla işlem gerçekleştirilmesi tavsiye ediliyor. Ancak bu, düşük miktarlarla işlem gerçekleştirenlerin airdrop alamayacağı anlamına gelmiyor.
LayerZero

LayerZero Airdrop’u Ne Kadar?

Daha önce airdrop gerçekleştiren birçok defi platformu, kullanıcılarına ekosistemde ne kadar aktif olduklarına bağlı olarak değişen miktarlarda token gönderdi. LayerZero’nun da ZRO airdrop’unu bu kritere göre gerçekleştirmesi bekleniyor.

Arbitrum, Optimism ve DYDX gibi önceki airdrop’lardan yola çıkarak LayerZero airdrop’unun tek bir cüzdan için maksimum 15 bin dolar seviyesinde olacağı tahmin ediliyor. Airdrop potansiyelinizi artırmak ve en üst düzeye çıkarmak için birden fazla cüzdanla yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Bu yazımızda piyasa değerinin 1 milyar doların üzerinde olması beklenen olası bir LayerZero airdrop’una nasıl hak kazanılacağına dair adımları paylaştık. Bir sonraki içeriğimizde olası bir zkSync airdrop’una nasıl katılabileceğinizi ele alacağız.

Dikkat: Merkezsiz finans protokolleri faydaları kadar birçok riski de beraberinde getiriyor. Bu nedenle kaybetmeyi göze alabileceğinizden fazlasıyla işlem yapmamaya dikkat edin.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala