bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,992.15 3.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.52 4.81%
bnb
BNB (BNB) $ 610.42 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 145.36 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520581 4.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470517 5.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150359 7.81%

KuCoin, Pyth Network Ortaklığını Duyurdu

kucoin pyth network ortakligini duyurdu

Önde gelen kripto para borsalarından birisi olan KuCoin, yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Borsa tarafından yapılan açıklamada Pyth Network ile ortaklık kurulduğu açıklandı.

KuCoin Oracle Çözümü Pyth Network İle Ortaklık Kurdu

Solana üzerinde kurulan bir Oracle çözümü olan Pyth Network ve dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin yeni ortaklığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Kucoin’in borsada listelenen ticaret çiftleri gerçek fiyatlarını Pyth Network’e sağlayacak. KuCoin CEO’su yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Halkın borsası olarak KuCoin, kullanıcılarına daha iyi bir kripto deneyimi sunmak ve aynı zamanda kriptoyu daha geniş kitlelere ulaştırmak için yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Gerçek dünya verilerini Blockchain’e getirmek DeFi dünyasının altyapılarından birisidir. Daha iş birliğine açık ve daha şeffaf bir DeFi dünyası oluşturmaya yardımcı olmak için Pyth Network ile ortaklık kurduk. Pyth Network ile daha şeffaf bir zincir üstü bir veri pazarı inşa etmeyi dört gözle bekliyoruz.

kucoin pyth network ortakligini duyurdu 2

Ağlar arası gerçek zamanlı veri aktarımını sağlayan Pyth Network’ten Stephen Kaminsky ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Dünya genelinde 18 milyonun üzerinde kullanıcısı olan ve dünyanın en büyük beş kripto para borsasından birisi olan KuCoin, dijital varlık ekosisteminde lider bir oyuncu olduğunu gösterdi. Kurulan bu ortaklık KuCoin’in son zamanlarda DeFi ve web3’e odaklanmasını daha da hızlandıracaktır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala