bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,445.53 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.30 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.79 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 158.92 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515401 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458564 1.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15021 3.91%

KuCoin, Merkeziyetsiz Kripto Cüzdanını Başlattı

kucoin merkeziyetsiz kripto cuzdanini baslatti

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Piyasanın büyümesiyle birlikte kripto para şirketleri arasında rekabette artmaya başladı. Artan bu rekabet ortamında kripto para şirketleri fark yaratmak için çalışıyor. Bu kez önde gelen kripto para borsası KuCoin, Web 3.0 hizmeti sunmak için KuCoin Wallet‘ı başlattı.

KuCoin Wallet, Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Önde gelen kripto para borsalarından birisi olan KuCoin, 1 Haziran’dan itibaren kullanıcılarına Web 3.0 hizmeti sunmak için merkeziyetsiz ürünü KuCoin Wallet‘ı piyasaya sürüyor.

kucoin merkeziyetsiz kripto cuzdanini baslatti 1

KuCoin Wallet‘ın resmi uygulamasının da Haziran ayı içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Uygulamanın beta testinin önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması bekleniyor. KuCoin Wallet’ın piyasaya sürülmesi, şirketin Web 3.0’ı genişletme çabasında önemli bir gelişme.

Business Wire‘a göre, KuCoin Wallet, çok zincirli, güvenli ve kolay bir kripto cüzdanı olacak şekilde tasarlandı. Ayrıca KuCoin Wallet, kullanıcıların saniyeler içinde Web 3.0 için merkeziyetsiz bir hesap oluşturmasına, BTC, ETH, USDT, USDC ve BNB olmak üzere birçok tokeni tek bir yerde göndermesine, almasına ve saklamasına olanak tanıyor.

Bir kripto cüzdanından daha fazlası olarak konumlandırılan KuCoin Wallet, kullanıcılara farklı bir deneyim sağlamak için bünyesine DeFi, NFT ve GameFi işlevi ekleyecek.

KuCoin Wallet, kullanıcıların NFT koleksiyonlarını doğrudan cüzdan içinde satın almalarını, saklamalarını ve görüntülemelerini sağlamak için bir NFT pazarı olan Windvane‘yi de entegre edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala