bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

kriptografik’te Melis Hazal Karagöz’ün Konukları Oytun Es ve Altuğ İşler Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla gerçekleştirilen kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik’in bu haftaki konukları, Oytun Es ve Altuğ İşler oldu. Oytun Es ve Altuğ İşler ile Bitcoin yıl sonu tahmini ne olur, altcoinlerde yükselişler olacak mı, Shiba Coin ne olur ve Bitcoin ile Ethereum teknik analizine kadar birbirinden önemli konulardan bahsedildi.

Konu Başlıkları:

  • Geleceğe Dair Öngörüleriniz Neler?
  • Bitcoin’in Hareketleri Altcoinleri Nasıl Etikler?
  • Yıl Sonu Beklentileri Nasıl?
  • NFT Hakkındaki Görüşleriniz Nasıl?
  • Bitcoin’in Haftalık Grafiği ve Uzun Vade Görünüm
  • Ethereum Haftalık Grafiği ve Uzun Vade Görünüm

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, ilk olarak Altuğ İşlere Geleceğe Dair Öngörüleriniz Neler?şeklinde soru yöneltti:

Altuğ İşler “Aslında benim pozitifliğim kaynak piyasaya olan güvenimden ve inancımdan kaynaklanıyor. Piyasaya güveniyorum, Bitcoin’e güveniyorum Bitcoin’in gittiği yerde de altcoinlerin de istese de istemese de iyi gideceğine inanıyorum. Benim genel beklentim bu yönde. O yüzden buradaki kazançlar bence pek çok kişiyi cezbetme devam edecek. Aynı zamanda fiyatları da görürüz her şey iyi gidiyor. Bitcoin’in Eğer dünyada öyle bir değişiklik olmazsa büyük ihtimalle yeni bir tüm zamanlar seviyesine gitmesi bekliyorum” dedi.

Melis Hazal Karagöz, Oytun Es’e NFT hakkındaki görüşlerini sordu:

Oytun Es “NFT’ler bundan sonra bizim hayatımızda niteliği artarak var olmaya devam edecek. Ben buna eminim. NFT alanı gerçekten blokchain hayatımıza kattığı en güzel alanlardan biri. Bakıldığı zaman NFT günlük hayatımızda direkt bize dokunan ihtiyacımıza geliştiren bir alan durumunda. Ancak bazı eksik yanlarıda var şu anda ama duruma baktığını zaman şu an bayağı bir karışık bir durumda. Hiç değmeyecek paraları sadece Marketing becerileri ile beraber olmadık fiyatlara satılması çok kötü bir durum. Aslında markete pazarlama iyimser bir yaklaşım oluyor çok daha kötü niyetli insanlar da var bu alanda” şeklinde konuştu.

Melis Hazal Karagöz konuklarına yıl sonu beklentilerinin ne olduğunu sordu:

Altuğ İşler “Şimdilik çok iyi gidiyoruz. Ben büyük ihtimalle önümüzdeki dönemde bu sonbaharda son iki ayında yeni bir Bitcoin Zirvesi görmeyi bekliyorum. Aralık ve Ocak ayı biraz muamma. Piyasadaki durum, ABD deki haberler ,faiz artırımı gibi bir sürü farklı değişken var. Bu yıl içerisinde ben yükseliş göreceğimize inanıyorum. O yüzden bence kazanmanın son 6 ayı veya son 3 ayı diye düşünüyorum” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala