bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

kriptografik’te Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Paribu CEO’su Yasin Oral Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla bu hafta altıncısı gerçekleştirilen kriptografik’in konuğu, Paribu CEO’su Yasin Oral Oldu. Yasin Oral ile Fenerbahçe Token, Paribu’nun gelecek planları ve birçok konu hakkında konuşuldu.

Konu başlıklarından bazıları ise şu şekilde;

  • Paribu İşlem Hacimleri Nasıl?
  • Fan Tokenlar ve Fenerbahçe Token
  • Paribu’ya Gelen Eleştiriler
  • Paribu’da Listelenen Kripto Varlıklar
  • Paribu, Globale Açılacak Mı?

Neler Konuşuldu?

– Melis Hazal Karagöz, Paribu ile Fenerbahçe Spor Kulübü iş birliğini ve genel olarak Fan Tokenlar ve Fenerbahçe Token değerlendirmesini Paribu CEO’su Yasin Oral’a sordu:

Yasin Oral “Benim futbola hiç ilgim yok. Fenerbahçe kulübü ile süreci ilerletirken, Ali Koç yaptığı açıklamada aslında futbol ile gönül bağı yok derken şunu ifade etmek istedi; bu ekosisteme objektif olarak karar verebilmesi açısından önemli olduğunu vurguladı. Fenerbahçe token bizim sistemimizde tek token değil, ilk olmasının sebebi Paribu’nun Fenerbahçe Kulübü ile bire bir ürettiği bir token olması. Bizim sistemimizde onlarca fan tokenın olduğunu düşündüğümüzde orada nasıl bir talebin olduğu, nasıl bir akışın olduğu ve kullanıcılarımızın nasıl davrandığını zaten biliyorduk. Aynı zamanda söylediğimiz her şeyin bir matematiği var fakat bir şey gerçekleşmeden, onu tam olarak görmediğimiz için bir tedirginlik oluşuyor. O gün zaten görmüşsünüzdür basın toplantısı bitmeden tokenlar bitti, ben bildiğim için çok şaşırtıcı değildi böyle bir şey bekliyordum ama tabii Fenerbahçe için oldukça şaşırtıcı bir durum oldu” dedi.

Melis Hazal Karagöz, Yasin Oral’a Paribu’nun dışında genel çerçevede açılan yeni platformlar ve yeni çıkan kripto varlıklar olduğunu dile getirerek bu konular hakkındaki düşüncelerini sordu:

Yasin Oral “Platformun en azından bu konuda doyduğunu düşünüyorum yani artık uçan platform yapamayacağına göre daha ne verebilirsin yani kullanıcıya. Bilemediğin ve başka bir şeyi verme olasılığı olan bir şey kalmadığına göre daha fazla platform açılması problemleri birlikte beraberinde getiriyor. Böyle bir projeyi yönetmek ciddi büyük sorumluluk istiyor. Arkasına da çok büyük işler barındırıyor. Kripto varlıkların saklama hizmeti vermek öyle kolay bir iş değil. Ayrıca, platform da ne kadar çok coin listelenirse o yer çok iyi yer değildir buna özellikle dikkat etmek lazım ve almayı düşündüğünüz coini neden aldığınız hakkında en ufak bir fikriniz yoksa almayın” diye konuştu.

– Melis Hazal Karagöz son olarak Yasin Oral’a “Paribu, Globale Açılacak Mı?” sorusunu yöneltti:

Yasin Oral “Biz zaten böyle doğmuş bir firmayız. Biz şu an Türkiye olarak zaten ziyadesiyle regülatif davranıyoruz. Ben tüm süreçleri, buradaki kurguyu, altyapıyı dünyanın her yerinde geçerli olacak şekilde sunabilirim. Şöyle bağlıyım bu senenin sonuna kadar bu bağı çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala