bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.61 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.90 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.14 5.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502617 0.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470373 3.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152931 2.44%

kriptografik’te Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Berke Oktay Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik’te bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün Berke Oktay konuğu oldu. Berke Oktay ile Bitcoin, Ethereum, IOTA, ICP’nin son durumu hakkında konuşuldu.

Konu Başlıkları

  • Bitcoin, Ethereum, IOTA, ICP’nin son durumu
  • Bitcoin’deki hareketliliği, yükselişleri ve altcoinler

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Berke Oktay’a “Bitcoin’deki son durum ne?” diye sordu:

Berke Oktay “Şimdi grafiğimiz öncelikle lider kripto biriminin 3 gününü temsil ediyor. Bildiğiniz gibi 10 gün önce en yüksek seviyeyi gördük. Ama güçsüz bir mumla bunu kapattık. Şu anda tekrar çıktı kritik nokta olan 58 bin dolara geri çekildi. Teknik kısmın yanında bir haber geldi. Nayib Bukele 420 yeni Bitcoin aldıklarını açıkladılar. O da tam destekte gelen bir haberdi. Piyasada özellikle Bitcoin tarafında şu an için bir problem gözükmüyor” dedi.

Melis Hazal Karagöz, Berke Oktay’a “Ethereum’daki gidişat nasıl?” diye sordu:

Berke Oktay “Burada da aslında Bitcoin’e benzer bir durum var. Ayrıca Ethereum’un farklı bir hikayesi var. Özellikle hisse kanadına geçmek için hazırlanıyor. Önümüzde daha 4-5 ay var. Bu süreçte farklı bir heyecan gelebilir. Bununla beraber Ethereum çok uzun bir süredir yükseliş trendinde olduğunu biliyoruz. Umuyorum ki piyasa bunu 3 4 ay daha sürdürebilir” şeklinde konuştu.

-Melis Hazal Karagöz son olarak yükseliş ve düşüşler de yatırımcı psikolojisi nasıl olmalı? diye sordu:

Berke Oktay “Birçok kişi bir yanılgıya düşüyor Genellikle bildiğiniz gibi fiyatlarda zirveye giriş yapılıyor. Bu noktada herkes bir yatırımcı gözüyle bakıyor. Burada benim özellikle tavsiyelerim şu şekilde olacak teknik ve temel anlamda bazı bilgiler edinmeleri lazım. Örneğin ani veya yükseliş durumunda, tabloda nasıl bir yer edindiğine bakmamız lazım “diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala