bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,465.88 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.12 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 588.62 1.14%
solana
Solana (SOL) $ 188.22 3.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621071 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646991 1.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217493 11.36%

kriptografik’te Beste Uyanık’ın Konuğu Tarık Eroğlu Oldu

Beste Uyanık’ın sunumuyla gerçekleştirilen kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik’te bu hafta Beste Uyanık’ın konuğu Tarık Eroğlu oldu. Tarık Eroğlu ile BTC, ETH, SOL, AVAX popüler kripto paralarının sın durumları hakkında konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

-Beste Uyanık, Tarık Eroğlu’na “Bitcoin’de kritik bir eşikteyiz, yorumunuz nedir?” şeklinde soru yöneltti:

Tarık Eroğlu “Buradaki asıl kritik seviye 61 belgesiydi. Burada gördüğünüz gibi asıl güçlü direncimiz artmış aynı zamanda kıramadı bir noktada vardı. Burada da ciddi bir satış yedi. Belirtmek gerekirse yine düşüş trendindeyiz. Aynı zamanda grafik biraz karmaşık gelebilir ama sade bir şekilde açıklamak gerekirse; şu anda burada 2 tane farklı kanal yapılması var. BTC ortada kırmızı taralı alanlarda çok güzel oturmuş” dedi.

-Beste Uyanık, Tarık Eroğlu’na “Ethereum için durum nedir?” diye sordu:

Tarık Eroğlu “Ethereum’a bakacak olursak ETH’de benzer bir yapı var. Burada da kanalları çok iyi oturmuş orta bandında da güzel görünüyor. Bu bölgede ayrıca daha önce bir red yemiş fakat hemen ardından yeni bir ATH belirledi. Şimdi burada Ethereum’un durumunu açıklamak gerekirse açıkçası çok çok iyi görünmüyor. Karşımızda önce red yemiş ardından bir toparlanma yaşan bir Ethereum var. Benim yorumum açıkçası biraz daha altcoinler de sancılı geçeceği yönünde” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala