bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Kripto Yatırım Şirketi CoinFund, 300 Milyon Dolarlık Web3 Fonu Başlattı

kripto yatirim sirketi coinfund 300 milyon dolarlik web3 fonu baslatti

Birçok kripto para şirketi web3‘e yatırım yapmaya başladı. Web3 teknolojileri, yapılan yatırımlarla birlikte büyümeye ve gelişmeye başladı. Google‘ın dijital varlık saklama platformu Fireblocks, Web3 oyun şirketi Dapper Labs, Bitcoin altyapı aracı Voltage ve risk sermayesi şirketi Digital Currency Group olmak üzere dört Blockchain şirketine odaklanarak Blockchain‘e 1,5 milyar dolar yatırım yapmıştı. Bu kez kripto yatırım şirketi CoinFund, web3 fonunu başlattı.

Kripto Yatırım Şirketi CoinFund’tan Yeni Web3 Fonu

Kriptoya özel bir yatırım şirketi olan CoinFund, Blockchain projelerini desteklemek için 300 milyon dolarlık bir risk sermayesi fonu başlattı.

kripto yatirim sirketi coinfund 300 milyon dolarlik web3 fonu baslatti

CoinFund yönetici ortağı ve yatırım başkanı David Pakman, CoinDesk ile yaptığı röportajda, fon sağladığı CoinFund Ventures’ın, Blockchain teknolojilerine, Web3 altyapısıne, NFT’lere, oyun ve varlık yönetimine yatırım yapacağını açıkladı.

David Pakman, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Piyasadaki web3 boşluğunu gördük, bu yatırımlar CEO’larımız tarafından teşvik edildi. O aşamada çok etkili ve yardımcı olabileceğimizi hissettik, bu yüzden erken aşamada bir fon topladık.

Pakman, sözlerine şöyle devam etti:

Bu tür piyasa dalgalanmaları kurs için bir tür eşit. Zaman içinde çok fazla değer elde edecek önemli bir şey inşa etmeye odaklandığınız sürece, piyasalar bir noktada iş birliği yapacaktır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala