bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Kripto Şirketi Abra, Dijital Varlıklar İçin Banka Kuracak

kripto sirketi abra dijital varliklar icin banka kuracak

Kripto para piyasası gelişmeye devam ederken kripto şirketleri de bu gelişime ayak uydurmak adına yeni projeler geliştiriyor. Tam hizmetli bir kripto platformu olan Abra, dijital varlıklar için banka kuracağını duyurdu.

Abra’dan Dijital Varlıklar İçin Banka Adımı

Kripto hizmetleri şirketi Abra, kripto sektörünün ilk düzenlenmiş bankası olan Abra Bank’ı başlatma sürecinde olduğunu söyledi. Buna göre Abra Bank, kripto paralar için düzenlenmiş ilk ABD bankası olacak.

kripto sirketi abra dijital varliklar icin banka kuracak

Abra Bank, ABD’deki müşterilerin dijital varlıkları yatırmasını sağlayacak. Aynı zamanda para iniş ve çıkışlarına erişim sunacak.

Abra Bank, ABD vatandaşlarının geleneksel bankacılığa benzer bir şekilde dijital varlıklarla para yatırmalarını ve bankacılık işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak. Ayrıca Abra, uluslararası bir birim de kurmayı planladığını belirtti. Abra, yeni projesiyle Web3 cüzdanı ve kripto bankası olarak faaliyet gösterecek. Abra Bank’ın 2023’te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Abra, herkes için varsayılan Web3 cüzdanı ve kripto bankası olma yolunda ilerleyecek. Şirketimiz şeffaflık, gözetim, güvenlik ve temsilcilik sağlayan küresel bir düzenleyici çerçeveyi benimsemek gerektiğini düşünüyor.

Abra, yerel yasa ve düzenlemelere uyumu sağlamak, bilanço ve risk yönetimi süreçlerinde kamuya açıklama yapmak için ABD ve eyalet bankacılığı düzenleyicileriyle birlikte çalışacağını aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala