bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,950.21 3.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.44 3.30%
bnb
BNB (BNB) $ 582.16 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 182.56 6.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.605172 1.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.417407 6.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.134341 8.13%

Kripto sektörünün ünlü isminden 200 trilyon dolarlık hedef!

yat siu kripto

Animoca Brands kurucu ortağı Yat Siu, kripto paraların piyasa değerinin 10 yıl içinde 200 trilyon dolara ulaşacağını öne sürdü. Ünlü isim, Asya’nın Web3 alanında hızlı büyüyen bir pazar olduğunun da altını çizdi.

Hong Kong merkezli oyun ve yazılım şirketi Animoca Brands kurucu ortağı Yat Siu, kripto para piyasası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siu, kripto endüstrisinin günden güne gelişmesine dikkat çekti.

kripto yat siu

Animoca Brands kurucu ortağından kripto yorumu

Animoca Brands kurucu ortağı Yat Siu, 28 Mayıs tarihinde The Valr Podcast’e katıldı. Kripto sektörünün ünlü ismi, 2,7 trilyon dolar değerinde olan kripto para piyasasının kısa vadede iki veya üç katı yükseleceğini söyledi.

Siu, kısa vadede büyüme yaşayan kripto para piyasasının sonraki aşamada yeni kilometre taşlarına ulaşmaya devam edeceğine olan güvenini dile getirdi.

Sansasyonel bir büyüme öngören Siu, Web3 ekosisteminde dijital mülk sahibi olan milyarlarca insanın başrol olacağını aktardı. Siu, “Bir milyar token sahibi olacak, bu fiziksel dünyada mümkün değil.” dedi.

Podcast’te önemli açıklamalarda bulunan Siu, Asya’nın da Web3 alanında en hızlı büyüyen pazar olduğunu savundu. Siu’ya göre, ABD gibi yargı bölgeleri Asya’nın gerisinde kaldı.

Siu, “Normalde Batı, özellikle de ABD, tüm teknoloji alanlarında liderlik etme eğilimindedir. Ancak Web3’te bariz nedenlerden dolayı, kısmen de düzenleyici tarafta belirsizlik olduğu için geride kaldı. Bu nedenle Asya’nın lider olduğunu ve lider olmaya devam edeceğini düşünüyorum.” yorumunda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala