bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,879.12 4.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.98 4.61%
bnb
BNB (BNB) $ 556.89 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.79 8.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506073 6.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477857 9.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155626 8.47%

Kripto Sektöründe İş İlanı Yayınlayan Şirketler

kripto sektorunde is ilani yayinlayan sirketlerd

Kripto para birimlerinin hızlı bir şekile benimsenmeye başlaması ile beraber bu alandaki çalışmalarda hız kazanmış durumda. Özellikle son zamanlarda birçok farklı alandan şirket kripto para sektörü ile ilgili olarak yeni iş ilanları yayınlamaya başladı. Biz de sizler için bu hafta kripto para sektöründe iş ilanı yayınlayan şirketleri derledik.

Spotify

Web 3.0 teknolojileri gün geçtikçe şirketlerin yeni odak noktası haline gelmiş durumda. Bu şirketler arasına son olarak Spotify da katılmış gibi gözüküyor. Öyle ki Spotify, iş odaklı sosyal platform LinkedIn üzerinden yayımladığı bir iş ilanı ile web3 gibi yeni teknolojileri üzerinde çalışmak için kıdemli bir backhend mühendisi arıyor. 

kripto sektorunde is ilani yayinlayan sirketlerd 1

YouTube

YouTube, iş dünyasının önde gelen sosyal medya platformu Linkedln’de Web3 sektöründe liderlik edecek bir yönetici aradığını duyurdu. LinkedIn’de yayınlanan iş ilanına göre YouTube, ürün yönetiminde 15 yıl ve internet tüketici ürünleri veya kripto konusunda deneyim birini işe almak istiyor.

kripto sektorunde is ilani yayinlayan sirketlerde

Microsoft

Microsoft, yayınladığı bu iş ilanıyla birlikte kripto para alanında iş geliştirme yönetici aradığını duyurdu. Microsoft‘un yayınladığı iş ilanındaki kriterlere bir göz atalım. Söz konusu iş ilanı için başvuran kişinin özellikle mühendislik planlarını ve ürün fikirlerini etkileyecek veri odaklı stratejiler oluşturması isteniyor. 

kripto sektorunde is ilani yayinlayan sirketlerfgf

Disney

NFT sektörü hızla büyüyor ve dev şirketler de bu trendi kaçırmak istemiyor. Son olarak eğlence sektörü devi Disney de bu alana adım atmak üzere bir iş ilanı yayımladı. 

kripto sektorunde is ilani yayinlayan sirketlerfg

Nike

Metaverse sektörü hızla büyürken, giyim ve oyun sektörü dahil olmak üzere birçok alandan yatırımlar artmış durumda. Son olarak daha önce de metaverse üzerinde çalışmalar yapan Nike, bir metaverse ekibi kurmak için kolları sıvadı. Şirket iş odaklı platform LinkedIn üzerinden geçtiğimiz hafta boyunca beş adet iş ilanı yayımladı.

kripto sektorunde is ilani yayinlayan sirketlerght

Garanti BBVA

1946 yılında Ankara’da kurulmuş özel sermayeli bir banka olan Garanti BBVA, Sermaye Piyasaları ve Hazine Operasyon Müdürlüğü’nde görev alacak “Kripto Varlık Yetkilisi/Uzmanı” aradığını duyurdu.

kripto sektorunde is ilani yayinlayan sirketleryge

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala