bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,590.50 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,934.87 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 595.32 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 143.78 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500457 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.438616 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141616 1.11%

Kripto Saklama Şirketi Copper’a İsviçre Düzenleyicinden Onay

Kripto Saklama Şirketi Coppera İsviçre Düzenleyicinden Onay 3

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken en önemli konuların birisi de şüphesiz düzenlemeler olmuş durumda. Bu konuda küresel olarak düzenleyiciler çalışmalarını hızlandırırken birçok şirket lisans almak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak kripto saklama sağlayıcısı Copper, İsviçre’nin Finansal Hizmetler Standartları Birliği‘nden düzenleyici onay aldığını duyurdu.

Kripto Saklama Şirketi Copper'a İsviçre Düzenleyicinden Onay

Copper, İsviçre Düzenleyicisinden Onaylandı

Kripto sektörü son dönemde oldukça büyüdü ve düzenleyicilerin odak noktası hâline geldi. Bu yüzden şirketler arasındaki rekabet arttıkça şirketlerin düzenleyiciler ile olan bağları da artıyor. VQF olarak bilinen kurum ise İsviçre düzenleyicisi Finansal Piyasa Denetleme Kurumu (FINMA) tarafından tanınan bir öz-denetim kuruluşu olarak oldukça önem arz ediyor. Bu onay, Copper‘ın yerel kara para aklamayla mücadele kurallarına uyumu resmileştiriyor. 

Konu hakkında konuşan Copper.co CEO’su Dmitry Tokarev şu ifadelere yer verdi:

“VQF’den İsviçre finans ekosistemindeki yerimizi resmileştiren bu onayı aldığımız için mutluyuz. Dijital varlıklar için öncü bir konum olarak İsviçre, anakara Avrupa’daki varlığımızı büyütmek için ideal bir dayanak sağlıyor. İşimizi küresel olarak ölçeklendirmeye çalışırken Zug’daki gelişen kripto merkezinin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala