bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,913.12 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.11 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 557.80 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 142.37 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518754 3.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152726 0.43%

Kripto Piyasasında En Çok Düşen Kripto Paralar

kripto piyasasinda en cok dusen kripto paralar

Kripto para piyasası bu hafta oldukça kötü bir dönemden geçiyor. Öyle ki son iki gün içerisinde kripto para piyasası yaklaşık olarak 330 milyar dolar değer kaybetti. Bizde sizlere her hafta sunduğumuz haftanın yükselenlerini, haftanın düşenleri olarak güncelledik. Düşenleri son kez okumanız dileğimiz ile başlayalım.

kripto piyasasinda en cok dusen kripto paralar

Bitcoin Zirvesinden Sert Düştü

Bitcoin (BTC) çok da uzun olmayan bir süre önce 67.000 dolarlık baraja ulaşmayı başarmış ve inanılmaz bir performans göstermişti. Fakat lider kripto para bu performansını uzun süre sürdüremedi. Özellikle geçtiğimiz hafta 55.000 dolar bandının altına inen Bitcoin (BTC), bugün 42.000 dolara kadar inerek yatırımcısını oldukça üzdü.

Bitcoin içeriğimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 47.410 dolardan fiyatlanıyor.

ANKR BTCHaber.com 1

Ankr (ANKR): Yüzde 53 Düştü

Daha öncelerde listemizde yükselenlerde yer alan ANKR, maalesef bu sefer yatırımcısını sevindirmedi. Hatta bu hafta yatırımcısını en çok üzen kripto desek yanılmış olmayız. Yükselişi Bitcoin’in düşüşe girmesi ile birlikte duran ANKR, hızlı bir düşüşle fiyatının yarısına düşmüş durumda.

Haftanın başında 0.19 dolardan fiyatlanan ANKR, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.1 dolardan işlem görüyor.

BAT BTCHaber.com

Basic Attention Token (BAT): Yüzde 45 Düştü

Dijital reklamcılık sektörüne Blockchain çözümleri getirmek amacıyla Javascript, Mozilla ve Netscape kurucularından olan Brendan Eich öncülüğünde piyasaya sunulan BAT, piyasada en büyük düşüşlerden birisini yaşadı. Haftanın başında 1.91 dolarlık fiyatı olan BAT, haberimizin yazımı itibarıyla 1.02 dolardan fiyatlanıyor. Son olarak 1.91 dolarlık fiyatının aynı zamanda varlığın ATH’si olduğunu da belirtelim.

Immutable IMX BTCHaber.com

Immutable X (IMX): Yüzde 38 Düştü

Ethereum Blockchain ağında NFT odaklı ilk Layer-2 çözümü olan Immutable X, istikrarlı bir yükselişin ardından piyasaların düşüşüne dayanamadı ve değerinin üçte birinden fazlasını kaybetti. Hafta başında 8.5 dolardan işlem gören IMX, içeriğimizin yazımı itibarıyla 5.16 dolardan fiyatlanıyor.

GALA BTHaber.com

Gala (GALA): Yüzde 30 Düştü

Son dönemin en önemli konulardından birisi olan Blockchain tabanlı oyunlar söz konusu olduğunda aklımıza ilk olarak Axie Infinity, The SandBox ve Decentraland gibi oyunlar geliyor. Gala da bu tür şirketlerden birisi. Zynga’nın kurucu ortağı ve Gala Games’in CEO’su Eric Schiermeyer tarafından hayata geçirilen Gala games, yerel token’ı GALA ile finanse edilmekte.

Kasım ayı başlangıcında hızlı bir yükseliş yaşayan GALA, piyasalar düşerken istikrarlı yükselişini kaybetti ve değerinin neredeyse üçte birini kaybetti. Ay başındaki 0.8367 dolarlık fiyatından yüzde 30 düşen GALA, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.44 dolardan fiyatlanıyor.

meme tokenler BTCHaber.com

Meme Token’lar da Düşüşe Yenik Düştü

Kripto para dünyasında genelde ani yükselişleri ile dikkat çeken meme kriptolar, piyasaların yaşadığı düşüşten oldukça olumsuz etkilendi. Dogecoin (DOGE) bu hafta yüzde 20.15 düşerken, katili olarak anılan Shiba Inu (SHIB) yüzde 14 düşüş yaşadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala