bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,841.84 6.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.79 3.97%
bnb
BNB (BNB) $ 588.06 4.83%
solana
Solana (SOL) $ 144.20 4.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530679 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467547 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147419 11.73%

Kripto Paralarda Bu Hafta En Çok Artanlar

haftanin yükselenleri

Kripto para dünyası bir süredir düşüşler ile günceme geliyor. Özellikle Bitcoin’in (BTC) 41.500 dolara düşmesi, yatırımcıları oldukça strese sokmuş durumda. Diğer taraftan diğer bir kısım ise bu düşüşü bir alım fırsatı olarak görüyor. Bizde her hafta olduğu gibi bu haftanın en çok yükselen kripto paralarını sizler için derledik. Öncelikle:

Harmony One BTCHaber.com
Kripto Paralarda Artanlar

Haftanın Yıldızı: Harmony (One)

Merkeziyetsiz uygulamalar odaklı bir Blockchain ağı olan Harmony, kendi mainnet’i ile birlikte binlerce Node’u destekleyen ve saniyeler içinde blok üretebilen nadir ağlar arasında yer alıyor. Kendi Blockchain ağının yerel coin’i olan ONE ise projenin temel finansman kaynağını oluşturuyor. Diğer taraftan ONE ise son dönemde oldukça iyi bir performans sergiliyor. Öyle ki haftanın başında 0.25 dolardan işlem gören ONE, içeriğimizin yazımı itibarıyla 0.32 dolardan alıcı buluyor.

Chainlink LINK BTCHaber.co
Kripto Paralarda Artanlar

Chainlink (LINK): Yüzde 34 Artış

Özellike 2021 ortalarında yaşadığı ani düşüş ile yatırımcılarını üzen LINK, 2022’ye geldiğimizde performansını artırıyor gibi gözüküyor. Geçtiğimiz aya nazaran 21.1 dolardan 26 dolara ulaşan LINK, geçtiğimiz hafta 19.3 dolardan alıcı buluyordu.

Son olarak Chainlink‘in Blockchain ağına dışarıdan veri sağlayan bir Oracle çözümü olduğunu hatırlatalım.

Internet computer ICP BTCHaber.com
Kripto Paralarda Artanlar

Internet Computer (ICP): Yüzde 30 Artış

Haftaya daha geniş bakacak olursak ICP‘nin daha üst sıralarda yer alması gerektiğini söyleyebiliriz. Özellikle Çarşamba günü 37.84 doları gören varlık, bir düzeltme ile birlikte 27.3 dolara kadar geriledi. Ancak yine de haftanın başından bu yana yüzde 30 artış gösteren ICP yatırımcıları, yatırımından memnun gibi görünüyor.

SCRT BTCHaber.com
Kripto Paralarda Artanlar

Secret (SCRT): Yüzde 17 Artış

Blockchain ağların üzerinde yapılan işlemleri kontrol ederek akıllı sözleşmelerde gizliliği hedefleyen Secret Network, son bir aydır dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda. Öyle ki projenin yerel token’ı olan SCRT, geçtiğimiz ay 4.5 dolardan işlem görürken, 7.5 dolara kadar çıkarak yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Diğer taraftan hafta içinde de yükselişini sürdüren SCRT, ufak bir düzeltme sonrası içeriğimizin yazımı itibarıyla 6.17 dolardan fiyatlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala