bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Kripto Para Yardım Kampanyası ve Borsaların Deprem Bağışları

6 Şubat Pazartesi günü sabaha karşı saat 04.17’de Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7,7 şiddetinde; saatler sonra Kahramanmaraş’ın bu kez Elbistan ilçesinde 7,6 şiddetinde arka arkaya 2 deprem meydana geldi. Türkiye olarak cumhuriyet tarihinin en büyük felaketini yaşadık ve 7 günlük milli yas ilan edildi. Depremlerde binlerce ev yıkıldı, binlerce insan hayatını kaybetti, on binlerce insan yaralandı. BTC Haber ailesi olarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, tüm ülkeye geçmiş olsun diyoruz.

Tam 10 şehrin ve 13 milyondan fazla insanın doğrudan etkilendiği depremin yol açtığı kayıplar sebebiyle üzüntümüz tarifsiz, alınmayan önlemler nedeniyle öfkemiz büyük. Deprem sonrası ilk anda yaşadığımız çaresizlik ne kadar fazlaysa, ilerleyen saatlerde ortaya çıkan yardımlaşma ruhu sayesinde umudumuz da bir o kadar kocaman. Depremden önce ne yapılabilirdi sorusu unutulmamak üzere bir kenara dursun, depremden sonra nasıl tek yürek olduğumuzu anlatacağız bugün sizlere. 

Her afetten sonra olduğu gibi, tüm Türkiye yine bölgeye yardım edebilmek için adeta seferber oldu. Kripto sektörü de bunlardan biriydi.

Bu konuda en büyük girişim Haluk Levent önderliğindeki AHBAP oluşumundan geldi. 

Haluk Levent’in Twitter üzerinden açtığı ankete 1 milyondan fazla kişi katıldı ve Kripto hesabı açması yönünde %80 oranında oy çıktı. Bunun üzerine MASAK ile görüşülüp özel izinler alındı. Geçici bir kripto hesabı açılarak AHBAP yararına buraya bağışlar yapılması istendi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala