bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,840.10 3.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.07 2.52%
bnb
BNB (BNB) $ 592.25 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 147.00 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536676 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468197 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.165914 19.65%

Kripto Para Borsası Gate.io, İtalya Lisansını Aldı

kripto para borsasi gate io italya lisansini aldi

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Gate.io, Avrupa genişlemesine devam etmek adına yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şirket son olarak İtalya’da lisans aldığını açıkladı.

Gate.io Avrupa Genişlemesine Devam Ediyor

Lider kripto para borsalarından birisi olan Gate.io’nun arkasındaki Gate Group, gün içinde yaptığı açıklamada İtalya merkezli kuruluşu olan Gate Italy s.r.l.’nin İtalyan düzenleyici kurumu Organismo Agenti e Mediatori’ye (OAM) Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı (VASP) olarak başarıyla kaydolduğunu açıkladı. Şirketin almış olduğu VASP kaydına göre Gate Italy s.r.l. İtalya’da şu ticari hizmetleri sağlayabilir:

Sanal para birimlerinin kullanımı ve değişimi ve/veya bunların yasal para birimlerine veya diğer sanal para birimlerine dönüştürülebilir olanlar da dahil olmak üzere dijital değer temsillerine dönüştürülmesi için işlevsel hizmetler.

Sanal para transferi ve takas hizmetleri.

Sanal para birimlerinin sanal para birimlerinin edinimi, ticareti veya değişimine aracılık etmek için işlevsel olan diğer hizmetler.

Dijital cüzdan hizmetleri.

Gate Italy’nin VASP kayıt detaylarına PSV83 kayıt numarası altında OAM’nin Sanal Para Birimi Operatörleri Sicili üzerinden erişilebilir.

Gate Italy s.r.l. İtalya VASP kaydını başarılı bir şekilde tamamladı. Bu da İtalyan kullanıcılara yerel yasa ve yönetmeliklerle kara para aklamayı önleme gerekliliklerine uyarken daha güvenli, daha rahat ve daha profesyonel sanal varlık işlem ve yönetim hizmetleri sağlayabileceği anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala