bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,390.25 5.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,347.82 7.66%
bnb
BNB (BNB) $ 522.93 9.45%
solana
Solana (SOL) $ 184.80 8.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.592066 4.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.615771 10.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.13004 13.02%

Paylaş

Kripto Para Borsası Bybit Kanada’dan Ayrılıyor

kripto para borsasi bybit kanadadan ayriliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Bybit, tıpkı diğer kripto para borsaları gibi düzenleyici kurumlar tarafından çerçevelenmiş durumda. Bu noktada şirket tıpkı Binance’in yaptığı gibi Kanada özelinde de bir karar aldı.

Bybit Kanada’dan Ayrılma Kararı Aldı

Kripto para borsası Bybit, düzenleyici gelişmelerin sonrasında Binance’in daha önce almış olduğu kararın benzerini alarak, Kanada pazarından ayrılan en son kripto para borsası oldu. Şirket tarafından yapılan bir blog gönderisinde şu ifadelere yer verildi:

Bybit, ürün ve hizmetlerimizin kullanılabilirliğini duraklatmak için zor ama gerekli olan bir karar almak zorunda kaldı. İşimizi Kanada’daki ilgili tüm kural ve düzenlemelere uygun olarak yürütmek her zaman kripto para borsası Bybit’in öncelikli hedefi oldu.

Ülkedeki düzenleyici ortama atıfta bulunan şirket, 31 Mayıs’ta Kanada’da ikamet eden ve mevcut vatandaşları tarafından hesap açma başvurularını kabul etmeyi durduracağını dile getirdi.

kripto para borsasi bybit kanadadan ayriliyor 2

Geçtiğimiz Aralık ayında Kanada hükümeti, kripto firmalarının ülkede faaliyet göstermesi için, müşteri varlıklarını şirket varlıklarından ayrı tutmak ve üçüncü taraf bir emanetçi kullanmak da dahil olmak üzere yeni gereklilikleri açıklamıştı.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Yanıt verin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala