bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,796.97 3.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,555.00 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 582.11 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 185.36 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632109 2.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651691 2.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219329 18.36%

Kripto Borsası FTX, 25 Milyon Dolara BlockFi’yi Satın Alıyor

kripto borsasi ftx 25 milyon dolara blockfiyi satin aliyor

Kripto para borsası FTX ile BlockFi arasında sıkı pazarlıklar yaşanmaya devam ediliyor. Gün içinde FTX’in BlockFi satın alımından vazgeçtiği aktarılmış olsa da gelen son bilgilere göre FTX BlockFi satın alımını gerçekleştirdi.

FTX, Kripto Borç Platformu BlockFi Satın Alımında Sona Geldi

CNBC haberine göre kripto para borsası FTX, BlockFi satın alma görüşmelerinde hızla ilerliyor. Gerçekleştirilen görüşmelerde FTX’in BlockFi satın alımında sona yaklaşıldığı belirtildi. FTX, BlockFi’nin son özel değerlendirmesi olan 5 milyar doların yüzde 99 altında olan 25 milyon dolara satın alma teklifi sundu. Konu hakkında bilgisi olan bir kaynağın aktardığı bilgilere göre, satın alma işleminin tamamlanmasının birkaç ay sürebileceğini ve belirlenen fiyatın yarın değişme ihtimalinin olduğunu söyledi.

kripto borsasi ftx 25 milyon dolara blockfiyi satin aliyor 2

Wall Street Journal haberine göre FTX’in ilk olarak şirkette bir hisse senedi almak istediğini bildirirken daha sonrasında bazı kaynaklar bu satın alma işleminin açık bir anlaşma olduğunu belirtti. Bir FTX sözcüsü, şirketin “konu hakkında yorum yapmayacağını” belirtirken, BlockFi cephesindense bir yanıt gelmedi. Son olarak FTX tarafından, BlockFi için 250 milyon dolarlık acil durum kredisi geçtiğimiz hafta verilmişti. Bu kredinin ardından FTX’in BlockFi satın alma girişimleri görünüşe göre sonlanmaya yakın.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala