bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Kripto Borsası Bybit Cephesinden Beklenmedik USD Kararı

kripto borsasi bybit cephesinden beklenmedik usd karari

Kripto para borsaları tarafında beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son dönemlerin dikkat çeken kripto para borsalarından birisi olan Bybit, bir iş ortağının yaşamış olduğu “hizmet kesintilerini” sebep olarak göstererek, almış olduğu yeni kararı kullanıcılarına aktardı. Şirket açıklamasında yaşanılan bu sebepten dolayı banka havalesi yoluyla USD mevduatlarının durdurulduğunu belirtti.

Kripto Para Borsası Bybit Cephesinden USD Kararı

Kripto para borsası Bybit, yeni bir şirket duyurusu yaptı. Bybit tarafından yapılan açıklamada, “Hemen geçerli olmak üzere, banka havalesi (SWIFT) ve ABD bankaları için yapılan transferler yoluyla USD mevduatı artık kullanılamıyor.” denildi.

kripto borsasi bybit cephesinden beklenmedik usd karari 2

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Bybit’in kripto para cüzdanı Advcash ya da kredi kartıyla kripto para alımları yoluyla USD mevduatlarının borsada hala mevcut olduğu vurgulandı. Bununla birlikte şirket kısa süre içinde Advcash Wallet para çekme hizmetini başlatacağını ve SWIFT veya ABD banka havalesi yoluyla para çekme işlemlerinin 10 Mart tarihine kadar kullanılabileceğini belirtti. Son olarak Bybit, borsada tutulan USD varlıklarının güvende olduğunu belirtti.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala