bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,166.19 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.12 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 602.87 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 142.61 1.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522106 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467193 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149924 0.65%

Kripto Borsalarının Sponsorluk Anlaşmaları

kripto borsalarinin sponsorluk anlasmalariws

Kripto para sektörünün her geçen gelişme kaydetmesi ile beraber bu sektöre olan ilgide artıyor. Özellikle kripto para borsaları bu alandaki çalışmalarına hız vermiş durumda. Bununla beraber kripto para borsaları genellikle spor alanında sponsorluklarına yöneliyor. Yani spor dünyası kripto para piyasasında sponsorluk anlamında oldukça dikkat çekiyor.

Biz de kripto para borsalarının sponsorluk anlaşmalarını sizler için derledik.

FURIA ve FTX Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Brezilya merkezli e-spor organizasyonu FURIA, sponsorluk anlaşması için dünyaca ünlü kripto para borsası FTX ile bir anlaşma sağladıklarını açıkladı.

kripto borsalarinin sponsorluk anlasmalaria

FURIA tarafından yapılan açıklamaya göre başarılı e-spor organizasyonu ve FTX arasında yapılan bu anlaşma uzun sürecek olan ortaklığın ilk adımı.

Coinbase, NBA ve WNBA ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Amerika’nın en büyük kripto para borsası olan Coinbase, Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ve Kadınlar Ulusal Basketbol Birliği (WBNA) ile özel kripto para sponsoru olarak hizmet vermek için çok yıllı bir ortaklığa girdiğini duyurdu.

kripto borsalarinin sponsorluk anlasmalariasd

Bu yeni sponsorluk anlaşması ile birlikte, Coinbase’in logosu ve markası, televizyonda yayınlanan oyunlar ve ligler sırasında görünecek. Böylelikle Coinbase liglerdeki ilk kripto platformu olacak. 

Bitget ve Galatasaray SK, Sponsorluk Anlaşmasına İmza Attı

Bir diğer sponsorluk anlaşması Kripto para borsası Bitget ve Galatasaray SK arasında imzalandı. Söz konusu bu sponsorluk anlaşmasının detaylarına birlikte bakalım.

kripto borsalarinin sponsorluk anlasmalarif

Galatasaray ile yapılan sponsorluk anlaşması, Bitget‘i futbol ve basketbol takımlarında birden fazla platformda ve medya varlıklarında resmi kripto ortağı olarak gösterecek. İş birliğinin basın toplantısı yakın zamanda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

Chelsea FC, Kripto Şirketi WhaleFin ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Chelsea Futbol Kulübü de bir kripto şirketi ile sponsorluk anlaşması imzalayan kulüpler arasına katıldı. Londra merkezli kulüp, ticaret ve borç verme platformu WhaleFin ile 20 milyon sterlinlik forma kolu sponsorluk anlaşması imzaladı.

kripto borsalarinin sponsorluk anlasmalarig

Söz konusu sponsorluk anlaşması ile beraber WhaleFin, Hyundai’nin yerini alarak futbol kulübünün yeni kol sponsoru olacak.

Son olarak belirtmek gerekirse spor kulüpleri ile yapılan bu sponsorluk anlaşmaları kripto para borsaları için oldukça önem arz ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala