bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,738.61 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,953.81 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 568.69 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 159.97 4.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518446 1.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452956 1.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151448 1.41%

Kraken, Formula 1 takımı ile ortak oldu

kraken

Kripto para borsası Kraken, Formula 1’den Williams Racing ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. İşbirliği, küresel kripto benimsenmesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Finans ve toplumun geleceği

Popüler kripto para borsaları arasında yer alan Kraken, Formula 1 takımı ile ortaklık kurdu. Söz konusu ortaklığın finans ve toplum katılımının geleceği için ortak bir vizyonu teşvik etmesinin amaçlandığı kaydedildi.

Kraken blog gönderisinde ayrıntılı olarak açıklandığı üzere, her iki kuruluş da finans ve toplum katılımının geleceği için ortak bir vizyon geliştirmeye çalışacak.

Ortaklık, Kraken’in Formula 1 Rolex Avustralya Grand Prix 2023 sırasında Williams Racing’in FW45 yarış arabasında görüntülenen Kraken logosuyla takımın ilk “Resmi Kripto ve Web3 Ortağı” olduğunu görecek. Ayrıca kripto ve Web3’ün küresel farkındalığını ve benimsenmesini artırmanın yanı sıra, hayranlara son teknoloji kripto ve Web3 deneyimleri sunmayı amaçlıyor.

Bu işbirliğinin bir parçası olarak, kripto ve motor sporları topluluklarının ilgisini çekmek için benzersiz dijital koleksiyon deneyimleri oluşturulacak. İlk kez, KrakenNFT’deki belirli dijital koleksiyonların sahipleri, borsanın topluluk katılımına olan bağlılığını vurgulayarak NFT’lerini Williams Racing arabasında sergileme fırsatına sahip olacaklar.

Williams Racing ticari direktörü James Bower, Kraken’in Williams Racing ile Formula 1 alanına girmesinden ve kendi sektörlerindeki en güvenilir ve en uzun süredir devam eden iki markayı birleştirmesinden gurur duyduklarını belirterek ortaklıktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala