bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,247.21 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.52 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 558.92 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508542 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473241 3.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155446 2.11%

Konvoy Ventures, Web3 Oyunları için 150 Milyon Dolarlık Fon Başlattı

konvoy ventures web3 oyunlari ic

Web3 teknolojisinin gelişmesi ile beraber bu alandaki çalışmalar artış gösteriyor. Son olarak elde edilen bilgilere göre; girişim sermayesi şirketi Konvoy Ventures, Web3 ve Blockchain tabanlı oyunları hedefleyen oyun yatırımı için 150 milyon dolarlık yeni bir fon duyurdu. 

Konvoy Ventures’dan Web3 Oyunları için 150 Milyon Dolarlık Fon

Konvoy Ventures, Web3 ve Blockchain tabanlı oyunları hedefleyen oyun yatırımı için 150 milyon dolarlık yeni fon başlattığını duyurdu. 

Yapılan basın açıklamasına göre, fon aynı zamanda eğitim ve sağlık gibi sektörlerin kesişim noktasındaki oyun platformlarına ve şirketlere de bakacak. Coğrafi olarak fon, Asya ve Latin Amerika’daki erişimini genişletirken ABD, Avrupa ve Afrika’ya odaklanmaya devam edecek. 

konvoy ventures web3 oyunlari icin 150 milyon dolarlik fon baslatti

Bununla beraber şirket, oyun endüstrisinin gelişmesinden yararlanmayı düşünüyor. Ayrıca konu ile ilgili olarak yönetici ortak Jackson Vaughan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu yeni fon, yalnızca ek coğrafi bölgelere değil, aynı zamanda yeni şirket ve teknoloji türlerine de odaklanmamıza izin verecek. Fon I’in lansmanından bu yana büyümemiz ve sektör üzerindeki etkimiz, bir parçası olmak için olağanüstüydü ve dünyanın benzeri görülmemiş bir bozulma yaşadığı bu dönemden öğrenilecek bir ana şey varsa, önümüzde çok büyük bir fırsat olduğudur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala